[PC] Gra o tron (Game of Thrones)

Tu możesz się pochwalić swoimi dokonaniami.
Jellu
Posty: 2
Rejestracja: 2 maja 2016, o 20:10

Re: [PC] Gra o tron (Game of Thrones)

Postautor: Jellu » 9 cze 2016, o 13:57

Dlaczego pisze, że jest to spolszczenie do wszystkich epizodów, skoro działa tylko na jednym. Stwierdzam to również po małym rozmiarze, oraz że w folderze znajduje się jeden plik TTARCH2, który odpowiada jedynie za pierwszy epizod. Co to ma być ludzie! Pobrałem grę, sprawdzając pierwsze czy jest spolszczenie. GRUBYMI LITERAMI PISZE ŻE OD I-VI JEST SPOLSZCZONE! Ładniej powiem, kupa prawda. Już drugi raz na tej stronie się zawiodłem

Awatar użytkownika
Norek
Sutek Tłumaczeniowy
Posty: 2956
Rejestracja: 18 maja 2008, o 09:53
Grupa: BezNazwy
Kontakt:

Re: [PC] Gra o tron (Game of Thrones)

Postautor: Norek » 9 cze 2016, o 18:31

Może zamiast pisać farmazony, napiszesz jaką masz grę?
Pirat, czy oryginał? Jak oryginał, to jaki dokładnie?
Trudno ci zapewne uwierzyć, że te kilkadziesiąt tysięcy pobrań jest od osób, które na tym spolszczeniu przeszły wszystkie sześć odcinków Gry o tron?
"Tłumaczenie jest łatwe:
po prostu trzeba napisać to samo i tak samo jak autor"

Maria Przybyłowska

Daniok
Posty: 1
Rejestracja: 14 cze 2016, o 21:11

Re: [PC] Gra o tron (Game of Thrones)

Postautor: Daniok » 14 cze 2016, o 21:14

Posiadam wersję TT gry i mam pewien problem. Otóż pierwsze dwa epizody udało mi się przejść po Polsku nie instalując nowego patcha do gry. Niestety 3 epizod już niezależnie od tego czy mam zainstalowanego patcha do gry czy też nie, jest po angielsku. Czy ktoś może poradzić radą, czy da radę to jakoś naprawić?

luck1986
Posty: 2
Rejestracja: 21 lut 2017, o 23:40

Re: [PC] Gra o tron (Game of Thrones)

Postautor: luck1986 » 21 lut 2017, o 23:49

Witam
Mam następujący problem po zainstalowaniu spolszczenia.
W dialogach zamiast polskich znaków wyświetlają się wyłącznie jakieś dziwne litery typu: ą,ę,ć itp .....Samo menu główne czy wprowadzenia do rozdziałów są ok, problem dotyczy epizodów.
Można jakoś rozwiązać powyższy problem?

cienislaw
Posty: 266
Rejestracja: 3 cze 2013, o 08:41
Grupa: GameSub

Re: [PC] Gra o tron (Game of Thrones)

Postautor: cienislaw » 22 lut 2017, o 14:05

jaka wersja gry?
Obrazek

luck1986
Posty: 2
Rejestracja: 21 lut 2017, o 23:40

Re: [PC] Gra o tron (Game of Thrones)

Postautor: luck1986 » 22 lut 2017, o 16:54

Nie wiem czy o to chodzi, ale właściwościach pliku exe jest przy wersji produktu - 1.0.0.1.

cienislaw
Posty: 266
Rejestracja: 3 cze 2013, o 08:41
Grupa: GameSub

Re: [PC] Gra o tron (Game of Thrones)

Postautor: cienislaw » 23 lut 2017, o 09:31

nie, gdzie kupiona: GOG, TTG, Steam, Windows Store?
Obrazek

Kitonas
Posty: 1
Rejestracja: 17 kwie 2017, o 11:23

Re: [PC] Gra o tron (Game of Thrones)

Postautor: Kitonas » 17 kwie 2017, o 11:25

Witam, mam problem. Po zainstalowaniu spolszczenia mam jedynie polskie menu i integracje z przedmiotami, cala reszta jest po angielsku, mozna cos na to poradzic ? wersja TTG

sozan12pl
Posty: 3
Rejestracja: 25 kwie 2017, o 17:08

Gra o Tron CD

Postautor: sozan12pl » 25 kwie 2017, o 17:19

Witam, otoz nie dziala spolszczenie do gry o tron. Czy to dlatego ze posiadam ja z plyty? :'-(

Awatar użytkownika
seraf5
Posty: 167
Rejestracja: 21 sty 2012, o 18:09

Re: [PC] Gra o tron (Game of Thrones)

Postautor: seraf5 » 26 kwie 2017, o 17:09

Powiedz mi, jak to wygląda z wersją płytową. Pobierasz odcinki samemu z poziomu gry, czy instalują się od razu?


Wróć do „Projekty ukończone”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość