• Strona główna forum ‹ Projekty ‹ Projekty porzucone i nieaktywne
  • Grajpopolsku.pl
  • Krzykaaaacz!
  • Szukajka
    • Aion
    • DA
    • MT
    • Lin2
    • GTAPolska
    • KG
    • IS
    • CosmoFF
    • OkamiPL
    • Tobi
    • Norka
    • mteam
    • Cierpa
    • SCUMMPL

• Regulamin
    • Użytkownicy
    • Zarejestruj
    • Zaloguj

[Wii] Super Paper Mario

Wszelkie projekty niedokończone i opuszczone. Wiele z nich można dokończyć, jeżeli nie chcesz zaczynać tłumaczenia od zera
Odpowiedz

Re: [Wii] Super Paper Mario

Postprzez Haker5 » 5 cze 2010, o 17:47

Chciałbym wszystkich poinformować iż projekt na konsole Nintendo Wii został anulowany wszystkie dane poszły w kosz. Pozostałe projekty nadal są aktualne, ale wydanie ich będzie się przeciągać daty są bliżej nieokreślone.
Haker5

Postprzez Cierpa » 5 cze 2010, o 19:34

Posłużę się cytatem, oczywiście jeśli można:

Obrazek

Chciałbym wszystkich poinformować iż projekt na konsole Nintendo Wii został anulowany

Zastanawiam się co cię zniechęciło do dalszej roboty? Grafiki?

wszystkie dane poszły w kosz

O my gosh... no i po co? Narzędzie do edycji tekstu... gotowe czcionki, kawałek intra...
Mogłeś poprosić jednego z adminów o przemieszczenie tego tematu do działu "Projekty Porzucone i Nieaktywne". Na pewno ktoś chętny pokusiłby się do kontynuowania tego spolszczenia.
Cierpa

Postprzez Haker5 » 21 lip 2010, o 17:46

Nie wszystkie dane poszły w kosz mam wyciągnięty cały tekst grafiki też chyba mam tekst bardzo fajnie się edytuje jedyny problem to grafiki i czcionka reszta do dokończenia ja porzuciłem projekt z racji tego iż nie mam czasu.
Haker5

Postprzez Manuel Czaszka » 21 lip 2010, o 17:50

To może dodaj jako załącznik te dane?
Jestem lodowy, lodowy pingwin.
Manuel Czaszka
Tłumaczeniowy kawał kutasa
Tłumaczeniowy kawał kutasa

• Strona WWW

Postprzez Haker5 » 24 lip 2010, o 14:57

Więc tak pierwszy archiwum to jest tekst z gry we wszystkich wersjach językowych z wersji PAL dla porównania, drugie archiwum to czcionka, trzecie natomiast to pliki graficzne + program który w miarę działa można podglądać grafiki trzeba go lekko przerobić jak ktoś ma pojęcie o programowaniu bo nie ma przesuwania w dół a to jest uciążliwe bo żeby podejrzeć wszystkie grafiki trzeba je za każdym razem rozpakować.

tekst.rar

czcionki.rar

grafiki.rar
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Haker5

Postprzez maximo » 29 lip 2010, o 19:55

Tam jest mnóstwo zbędnych grafik, które dodałeś do paczki. Ten program dds viewer miałby służyć pomocą do zaprogramowania? Czego? Grafiki dds można przecież odczytać z pomocą adobe photoshop lub gimp z wtyczką dds. W każdym bądż razie, dostarczam odpowiedni program, który jak mówisz mógłby do czegoś przysłużyć. Potrafi montować grafiki dds do jednego pliku, formatu- tpl. Niestety obsługuje jedynie 5 obrazów. Nie obsługuje rownież wszystkich tekstur rgb. I niestety to ciężki orzech, mnóstwo ludzi ma problem z grafikami Paper mario wii. Program do montowania tych plików nazywa się tpl conv. - http://www.mediafire.com/?49ieu9d4q9y0ac9 Sprawdzony i działa dokładnie w taki sposób jak to ma być zrobione.

Obrazek
maximo

Poprzednia strona

Odpowiedz

Powrót do Projekty porzucone i nieaktywne