Dubbing JEDI ACADEMY
-
Dubbing JEDI ACADEMY
Zaczynam projekt który to za kilka godzin będzie post.Tak sobie myśle.Skoro jest fandub do Jedi Outcast to dlaczego nie ma do Jedi Acadamy.Więc pomyślałęm czemu nie zrobić dubbingu i sterdziłem że to będzie dobry pomysł, rozumiecie, tylko mieć dubbing i będzie spoko.Więc obsada będzie podo ba do Jedi Outcast jednak dajmy do tego Kacpra Kuszewkiego jako Luke'a Skywalkera (jeśli ma znim kontankt) i nowych aktorów rozumiecie.Więc podsumuwując Dubbing do Jedi Academy to dobry pomysł.
Re: Dubbing JEDI ACADEMY
Kolego, nie wiem, czy jesteś trollem, ale ledwo co tu wystartowałeś i już założyłeś trzy tematy, z czego dwa poświęcone innym projektom. I rozumiem, że masz zamiar je robić jednocześnie?
-
Eeee jak by ci to wyjaśnić mam dużo pomysłów po prostu.Więc potrzebuje aktora który będzie dubbingował główną postać, więc kto popiera mój projekt.
Nie potrafisz poprawnie pisać, a chcesz zabierać się za dubbing. Pewnie nawet nie wiesz, jak działają pliki, a to podstawa do tego, by w ogóle był sens zabierania się za projekt.
-
Rozumien i nie wiem jak działają pliki więc nie będe mógł stworzyć fandubbu.Hej może wiesz?
Rozpoczynasz projekt, który za kilka godzin zostanie opublikowany. Zastanawiasz się, dlaczego nie ma dubbingu do gry Jedi Academy skoro jest już dubbing do Jedi Outcast. Uznałeś, że byłoby fajnie mieć dubbing i dlatego pomyślałeś o tym jako o dobrym pomyśle. Obsada ma być podobna do tej z Jedi Outcast, jednak chcesz dodać też nowych aktorów, jak Kacpra Kuszewskiego jako Luke'a Skywalkera (jeśli masz z nim kontakt). Podsumowując, dubbing do Jedi Academy to dobry pomysł i miejmy nadzieję, że przyniesie sukces.
https://www.rst.software/blog/xmpp-vs-m ... pplication
https://www.rst.software/blog/xmpp-vs-m ... pplication