[PC] Gra o tron (Game of Thrones)

Tu możesz się pochwalić swoimi dokonaniami.
sozan12pl
Posty: 3
Rejestracja: 25 kwie 2017, o 17:08

Re: [PC] Gra o tron (Game of Thrones)

Postautor: sozan12pl » 27 kwie 2017, o 10:57

Sa instalowane od razu nalezy sciagnac jedynie 6sezon

Awatar użytkownika
seraf5
Posty: 168
Rejestracja: 21 sty 2012, o 18:09

Re: [PC] Gra o tron (Game of Thrones)

Postautor: seraf5 » 27 kwie 2017, o 17:40

Pobiorę grę i zobaczę, co da się zrobić. Na płycie na pewno wersja jest ta sama co ze sklepu TT, a ja mam właśnie taką wersję. Postaram się zrobić coś przez weekend, ale nie mogę niczego obiecać.

sozan12pl
Posty: 3
Rejestracja: 25 kwie 2017, o 17:08

Re: [PC] Gra o tron (Game of Thrones)

Postautor: sozan12pl » 27 kwie 2017, o 18:07

Dzieki bardzo ;-) z tego co tez zauwazylem przy instalacji to mam zupelnie inaczej rozmieszczone foldery z plikami probowalem w roznych miejscach instalowac spolszczenie ale bez skutku

Qes
Posty: 1
Rejestracja: 6 maja 2017, o 21:28

Re: [PC] Gra o tron (Game of Thrones)

Postautor: Qes » 6 maja 2017, o 21:37

Witam

Mam ten sam problem co sozan12pl , nie działa mi spolszczenie :(. Mam orginalną gre, w wersji pudełkowej w której od razu załączone są wszystkie sezony poza ostatnim. Spolszczenie jest tylko w menu, oraz podczas wykonywania czyności np (podnieś rzecz), a dialogi, loga, są po angielsku. Czy któs znalazł rozwiązanie w/w problemu ?

Awatar użytkownika
Mortiss
Posty: 1
Rejestracja: 15 wrz 2017, o 15:32

Re: [PC] Gra o tron (Game of Thrones)

Postautor: Mortiss » 15 wrz 2017, o 15:34

U mnie natomiast gra się wyłącza zaraz po scenie z napisem "Gra o Tron" i wczytywaniu, w momencie gdy ma się włączyć menu gra wywala do pulpitu.

dudo66
Posty: 272
Rejestracja: 2 sie 2015, o 11:06

Re: [PC] Gra o tron (Game of Thrones)

Postautor: dudo66 » 15 wrz 2017, o 20:51

U mnie spolszczenie działa normalnie.Wersja steam.

OskarX
Posty: 12
Rejestracja: 11 kwie 2013, o 11:21

Re: [PC] Gra o tron (Game of Thrones)

Postautor: OskarX » 7 kwie 2019, o 13:13

Postanowiłem jeszcze raz sobie przejść gota i mam mały problem, pobrałem pełne spolszczenie, zainstalowałem, pierwszy epizod wszystko ładnie pięknie, zaczynam drugi i dialogi są w języku angielskim :/ Cała reszta, przedmioty. itp w otoczeniu zostały po polsku a dialogi po ang jakiś pomysł jak temu zaradzić zanim zrobię reinstall?

Awatar użytkownika
Norek
Sutek Tłumaczeniowy
Posty: 2958
Rejestracja: 18 maja 2008, o 09:53
Grupa: BezNazwy
Kontakt:

Re: [PC] Gra o tron (Game of Thrones)

Postautor: Norek » 14 kwie 2019, o 09:25

Jak odpisałem w innym wątku - pewnie to wina aktualizacji. Spolszczenie powinno działać na wersji steamowej, niestety nie zapewnimy w tej chwili wsparcia dla pozostałych wersji, jeśli dostały jakieś aktualizacje.
"Tłumaczenie jest łatwe:
po prostu trzeba napisać to samo i tak samo jak autor"

Maria Przybyłowska


Wróć do „Projekty ukończone”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość