To i owo:
Oddaje do użytku spolszczenie do Naruto Ninja Council 2. Wersja romu to podobno [U]. nazwa łatki to nnc2 pl v0.9a - można się domyślić, że to beta. Miałbym prośbę do osób, które skuszą się zagrać o podesłanie wyłapanych błędów. Osoby zastanawiające się dlaczego tak długo to trwało... Oto moja odpowiedź:
-Jestem leniwy i dość często zamiast podmieniać teks wolałem wyjść na piwo lub się przespać.
-Wszystkie znaczki i wartości zakończenia tekstu musiałem przestawiać ręcznie.
-Zmarnowałem czas na grafiki.
- Itd.
Its maj łorjor fantazy
Co bardzo bym chciał zrobić... Grafiki. Mimo pomocy Mziaba nie byłem zdolny zmienić grafik tak jak chciałem, szczerze to nawet niektórych nie mogłem znaleźć. Pisałem, że zmarnowałem czas na grafiki i chodzi o to, że te zrobione prze zemnie mnie nie satysfakcjonowały.
Podziękowania dla:
-Kochatak Group
-Mziab
-Norek
Namiary na mnie jakby ktoś chciał podesłać błędy:
-mail: piwosz1989@o2.pl
-gg: 13945838
No i jeszcze PW
Link do łatki: Klik
Stare dzieje:
Mam teraz nocami troszkę czasu, to powoli będę coś tam dłubał.
Taki mój kolejny mały projekcik…
Naruto Ninja Council 2, jest to gra na podstawie mangi/anime autorstwa Masashiego Kishimoto.
Historia pewnego ninja noszącego dresy, cierpiącego na ADHD. Gra czasem zbacza z fabuły mangi, ale jest dość dobrą bijatyką. Teraz coś o sprawach technicznych… Mam fonty PL, dzięki edycji wskaźników mam dość swobodną edycje tekstu. Co do tłumaczeń grafik to jeszcze nie wiem, co z tym będzie, bo nigdy się tym nie zajmowałem. Nad pierwszą korektą skryptu czuwał KG, za co bardzo dziękuje.
Kilka screenów: