[PC] The Lord of the Rings: Return to Moria
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie o datę premiery lub postęp - przeczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim zadasz pytanie o datę premiery lub postęp - przeczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: [PC] The Lord of the Rings: Return to Moria
Ewentualnie mógłbyś użyć słowa zwłoki, ostatki kojarzą się z końcem imprezowania wraz z nadejściem Wielkiego Postu.
-
Prawda, chociaż w przypadku sterty kości, trudno tutaj mówić o zwłokach ;)Ewentualnie mógłbyś użyć słowa zwłoki, ostatki kojarzą się z końcem imprezowania wraz z nadejściem Wielkiego Postu.
To może pozostałości, bo kości czymś takim są.
-
Pozostałości mogą być po cywilizacji, jakiejś budowli itd. W przypadku krasnoludzkich kości zdecydowanie poprawniej będzie pisać o ich szczątkach.
-
Zauważyłem nieco nieprzetłumaczonego tekstu w menu ekwipunku/skrzyni

oraz przy odkładaniu materiałów do składu. Swoją drogą nie wiem czy słowo "regał w tym przypadku byłoby dobre.
W lewym górnym roku myślę, że słowo "głębokość" można dać z wielkiej litery.

Kolejna sprawa to przypadek "spadających zwierząt". Moim zdaniem zdecydowanie do poprawy ;)

Thorin III Kamienny Hełm zamiast czaszki.

oraz przy odkładaniu materiałów do składu. Swoją drogą nie wiem czy słowo "regał w tym przypadku byłoby dobre.
W lewym górnym roku myślę, że słowo "głębokość" można dać z wielkiej litery.

Kolejna sprawa to przypadek "spadających zwierząt". Moim zdaniem zdecydowanie do poprawy ;)

Thorin III Kamienny Hełm zamiast czaszki.

-
Wróciłem wczoraj to Morii.
W trakcie przygotowywania posiłku można zobaczyć nieprzetłumaczony tekst oraz (w przypadku tej konkretnej postaci dziwną polską nazwę)

W trakcie przygotowywania posiłku można zobaczyć nieprzetłumaczony tekst oraz (w przypadku tej konkretnej postaci dziwną polską nazwę)

-
Gdzie umieścić ten plik?