Pomoc z czcionkami do Dead Season
Regulamin forum
1. W miarę możliwości prosimy o załączanie plików przez nasze forum, nie na zewnętrznych serwerach. Pliki nie znikną wtedy po upływie pewnego czasu. 2. Jeśli chcecie uzyskać pomoc przy rozpracowaniu plików (np. z tekstem, czcionką) załączajcie je do postów - nie każdy przecież posiada tłumaczoną przez Was grę.
1. W miarę możliwości prosimy o załączanie plików przez nasze forum, nie na zewnętrznych serwerach. Pliki nie znikną wtedy po upływie pewnego czasu. 2. Jeśli chcecie uzyskać pomoc przy rozpracowaniu plików (np. z tekstem, czcionką) załączajcie je do postów - nie każdy przecież posiada tłumaczoną przez Was grę.
Pomoc z czcionkami do Dead Season
Postanowiłem spolszczyć grę Dead Season, ale jak się okazuje brak jest polskich znaków. Czy ktoś by mi pomógł i edytował bitmapę do angielskiego tekstu.
- ikskoks
- Nadzieja polskiego romhackingu
- Grupa: LocMakers
- Kontakt:
Re: Pomoc z czcionkami do Dead Season
A pokaż tę bitmapę. Najlepiej podeślij oryginalny plik.
O to chodzi że nie mam pojęcia jaki to jest plik, najlepiej jakbyś pobrał grę https://freegogpcgames.com/30698/dead-season/ zainstalował i sam sprawdził.
Chyba znalazłem te pliki, jest ich 24 i wyeksportowałem je jako raw.
- Załączniki
-
- font.zip
- (14.16 KiB) Pobrany 33 razy
Najprościej wygenerować nowe w Unity i dostosować je do gry.
Ale to jest dla mnie czarna magia, nie mam bladego pojęcia o tym. Czy mógłbyś być tak uprzejmy i zrobić to. Bo ja jedynie tylko potrafię tłumaczyć tekst.Najprościej wygenerować nowe w Unity i dostosować je do gry.