[PC] Spolszczenie The Escapists 2
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie o datę premiery lub postęp - przeczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim zadasz pytanie o datę premiery lub postęp - przeczytaj najczęściej zadawane pytania
-
Re: [PC] Spolszczenie The Escapists 2
Hej, również przydałby się aktualny link do pełnego spolszczenia :)
Witam , Jak idą prace nad spolszczeniem?
-
Najmocniej przepraszam fanów Escapist 2 ale nie miałem czasu dokończyć spolszczenia więc na razię chcę powiedzieć jak skończę to będzię nwm niestety kiedy a nie chcę składać fałszywych obietnic
a można by dostać aktualny link do tego co już jest spolsczone?
Siema, działasz nad tym spolszczeniem? Bo nie wiadomo czy czekać czy jednak udawać że jest git grając po angielsku
I jak tam?
-
Witam was niestety nie wiem czy wyrobię się ze spolszczeniem wogóle ponieważ mam dużo rzeczy na głowie więc udostępniam wam kod żródłowy i liczę na pomoc w spolszczeniu tego pliki w folderze resoruces są przetłumaczone jako wzorzec dla was w trakcie tłumaczenia plik ten który zaczołem i nie zaimplementowane czyli te których wogóle nie ruszyłem liczę na waszą pomoc https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
jak ktoś by przetłumaczył pliki te których nie przetłumaczyłem prosiłbym o wysłanie ich na mail kacperdex29@gmail.com wraz ze swoim nickiem który mam uwzglednić w spolszczeniu
jak ktoś by przetłumaczył pliki te których nie przetłumaczyłem prosiłbym o wysłanie ich na mail kacperdex29@gmail.com wraz ze swoim nickiem który mam uwzglednić w spolszczeniu
a da sie jakos pobrac narazie tylko to co jest przetlumaczone?
-
mogę udostępnić ale np menu jeszcze nie jest przetłumaczone bo to wszystko jest porozrzucane po plikach ale jeśli ktoś będzie chciał to jtr udostępnieniea da sie jakos pobrac narazie tylko to co jest przetlumaczone?
Ja bym z chęcią poprosił. Aż specjalnie załozyłem konto na forum ;)mogę udostępnić ale np menu jeszcze nie jest przetłumaczone bo to wszystko jest porozrzucane po plikach ale jeśli ktoś będzie chciał to jtr udostępnieniea da sie jakos pobrac narazie tylko to co jest przetlumaczone?