u mnie kompletnie nie działają na emulatorzete pliki dzialaja na emu jak cos.Witam, posiadam kopie tłumaczeń do GTA w wersji na PS2 na dysku. Jak by ktoś szukał to priv. pozdrawiam
Spolszczenia GTA PS2 do pobrania:
https://www.mediafire.com/file/vj0cblin ... a.rar/file
teraz patrze, ale na ps3 cfw raczej nie działały
[PS2] GTA III & GTA Vice City & GTA San Andreas
Re: [PS2] GTA III & GTA Vice City & GTA San Andreas
Witam, ja gram na emulatorze na Androidzie i spolszczenia działają bez najmniejszych problemów, pozdrawiam.
dzięki za info. Przetestuję na anbernicu.Witam, ja gram na emulatorze na Androidzie i spolszczenia działają bez najmniejszych problemów, pozdrawiam.
WitamHej, wrzuciłem wszystkie spolszczenia do wersji ps2 jakby ktoś chciał pobrać. Od razu mówię, że nie działały mi na emulatorze. https://www.mediafire.com/file/wrao7btb ... ia.7z/file
Jestem lekko zielony (delikatnie mówiąc) w tematach spolszczeń.
Jak te pliki zintegrować z Romem odpalanym na emulatorze??
Kto w dzisiejszych czasach gra jeszcze na ps2? Ludzie u was na tym forum, to chyba naprawdę po wojnie czas stanął w miejscu. Bo jak nie spolszczenia do gier rodem tych z amigi to teraz spolszczenie do gry która też pamięta czasy komuny haha
-
wbrew pozorom sporo ludzi, a co?Kto w dzisiejszych czasach gra jeszcze na ps2? Ludzie u was na tym forum, to chyba naprawdę po wojnie czas stanął w miejscu. Bo jak nie spolszczenia do gier rodem tych z amigi to teraz spolszczenie do gry która też pamięta czasy komuny haha
cokolwiek wyszło po angielsku i jest możliwe do spolszczenia to spolszczamy niezależnie od wieku gry i jakości
Niektórzy grają w gry z nesa, snesa albo jeszcze starszych platform. Jaki masz z tym problem? Ludzi zawsze kręciła historia i odkrywania czegoś co było. Nie mówiąc o kulturze retro, która jest obecnie popularna.Kto w dzisiejszych czasach gra jeszcze na ps2? Ludzie u was na tym forum, to chyba naprawdę po wojnie czas stanął w miejscu. Bo jak nie spolszczenia do gier rodem tych z amigi to teraz spolszczenie do gry która też pamięta czasy komuny haha