[PS2] GTA III & GTA Vice City & GTA San Andreas

Tu możesz się pochwalić swoimi dokonaniami.
fakk3

Re: [PS2] GTA III & GTA Vice City & GTA San Andreas

Postautor: fakk3 » 6 sty 2025, o 19:56

Witam, posiadam kopie tłumaczeń do GTA w wersji na PS2 na dysku. Jak by ktoś szukał to priv. pozdrawiam

Spolszczenia GTA PS2 do pobrania:
https://www.mediafire.com/file/vj0cblin ... a.rar/file
te pliki dzialaja na emu jak cos.
teraz patrze, ale na ps3 cfw raczej nie działały
u mnie kompletnie nie działają na emulatorze

darek1609

Postautor: darek1609 » 9 sty 2025, o 17:32

Witam, ja gram na emulatorze na Androidzie i spolszczenia działają bez najmniejszych problemów, pozdrawiam.

fakk3

Postautor: fakk3 » 9 sty 2025, o 18:08

Witam, ja gram na emulatorze na Androidzie i spolszczenia działają bez najmniejszych problemów, pozdrawiam.
dzięki za info. Przetestuję na anbernicu.

Luzman

Postautor: Luzman » 10 sty 2025, o 18:03

Hej, wrzuciłem wszystkie spolszczenia do wersji ps2 jakby ktoś chciał pobrać. Od razu mówię, że nie działały mi na emulatorze. https://www.mediafire.com/file/wrao7btb ... ia.7z/file
Witam
Jestem lekko zielony (delikatnie mówiąc) w tematach spolszczeń.
Jak te pliki zintegrować z Romem odpalanym na emulatorze??

damian240

Postautor: damian240 » 10 sty 2025, o 21:59

Kto w dzisiejszych czasach gra jeszcze na ps2? Ludzie u was na tym forum, to chyba naprawdę po wojnie czas stanął w miejscu. Bo jak nie spolszczenia do gier rodem tych z amigi to teraz spolszczenie do gry która też pamięta czasy komuny haha

TheMasterWojak

Postautor: TheMasterWojak » 10 sty 2025, o 22:02

Kto w dzisiejszych czasach gra jeszcze na ps2? Ludzie u was na tym forum, to chyba naprawdę po wojnie czas stanął w miejscu. Bo jak nie spolszczenia do gier rodem tych z amigi to teraz spolszczenie do gry która też pamięta czasy komuny haha
wbrew pozorom sporo ludzi, a co?

cokolwiek wyszło po angielsku i jest możliwe do spolszczenia to spolszczamy niezależnie od wieku gry i jakości

fakk3

Postautor: fakk3 » 13 sty 2025, o 16:03

Niektórzy grają w gry z nesa, snesa albo jeszcze starszych platform. Jaki masz z tym problem? Ludzi zawsze kręciła historia i odkrywania czegoś co było. Nie mówiąc o kulturze retro, która jest obecnie popularna.

Wróć do „Projekty ukończone”