[PC] DISPATCH 1-8

Projekty stworzone z użyciem AI i innych tłumaczy maszynowych.
ozonek

Re: [PC] DISPATCH 1-8

Postautor: ozonek » 14 lis 2025, o 19:13

Admin, usuń to dziadostwo. My tu chcemy profesjonalnego podejścia do pracy. A nie jakieś maszynowe dziadostwo.
Fakt, dwa takie same tematy z gry z dobrym i złym spolszczeniem, nie mają kompletnie żadnego sensu. Ale dopóki nie ma lepszego spolszczenia, niech to maszynowe dzieło wisi sobie do tego czasu.
Temat po wydaniu lepszego spolszczenia można zdjąć. Sam też zdejmę film z YouTube, żeby nie kolidował z innym spolszczeniem w wynikach wyszukiwania.
Poinformowałem o powstawaniu nowego tłumaczenia w pierwszym poście w temacie.

WolfAxel_5

Postautor: WolfAxel_5 » 15 lis 2025, o 14:54

Admin, usuń to dziadostwo. My tu chcemy profesjonalnego podejścia do pracy. A nie jakieś maszynowe dziadostwo.
To dział "Tłumaczenia maszynowe", czego się spodziewałeś?! Dobrze, że są takie spolszczenia, których mogą używać ludzie chcący zagrać już teraz, w tym momencie.

Pitagoras10

Postautor: Pitagoras10 » 15 lis 2025, o 19:08

Bardzo dziękujemy za spolszczenie.

Egzio

Postautor: Egzio » 21 lis 2025, o 19:39

Powiem tak do dupy te spolszczenie zrobione jest na szybko bez weryfikacji ja z ekipa zaczęliśmy jakiś tydzień temu pracować nad własnym lepszym i bardziej dopieszczonym tłumaczeniem bo to co tu jest to jakaś porażka nie pisze tego aby zrobić hejt czy cos sam spróbowałem dla mojej weryfikacji i co nie da sie na to patrzeć zaimki postaci sie gubią po co jest tłumaczenie nazw postaci bez sensu no widać ze ai miało w tym swoje palce i tyle bez weryfikacji swego dzielą wiec jeśli ktoś chce naprawdę dopieszczone tłumaczenie no to musi jeszcze trochę poczekać
Nie chcę być złośliwy, ale po takim wpisie mam szczerą nadzieję, że to nie Ty będziesz tłumaczył tekst - bo interpunkcji zero, gramatyka też niezbyt imponująca. Może jednak warto się wstrzymać? ;)

Inna sprawa, że autor wyraźnie zaznacza, że jest to tłumaczenie maszynowe. Odkrycie, że widać tutaj "AI" nie jest szczególnie błyskotliwe - bo na tym polega istota tłumaczeń maszynowych, nie są wykonywane ręcznie, i ich zaletą jest to, że pojawiają się szybko - bez wielomiesięcznych nakładów pracy, często wymagającej zespołu, który jest w stanie ten czas non-profit poświęcić. Ale kosztem jest jakość - co najwyżej autor może nanosić w międzyczasie poprawki, żeby pewne błędy wyeliminować. Ale jak ktoś pobiera spolszczenie maszynowe, to powinien mieć świadomość, na co się pisze.

PsYHolek

Postautor: PsYHolek » 24 lis 2025, o 09:07

Dzięki za maszynówkę.

Ograłem wczoraj dwa epizody, są błędy ale nie psuje mi to odbioru gry.
Sama gra - złoto ;)

Gridusia

Postautor: Gridusia » 4 gru 2025, o 21:38

Powiem tak do dupy te spolszczenie zrobione jest na szybko bez weryfikacji ja z ekipa zaczęliśmy jakiś tydzień temu pracować nad własnym lepszym i bardziej dopieszczonym tłumaczeniem bo to co tu jest to jakaś porażka nie pisze tego aby zrobić hejt czy cos sam spróbowałem dla mojej weryfikacji i co nie da sie na to patrzeć zaimki postaci sie gubią po co jest tłumaczenie nazw postaci bez sensu no widać ze ai miało w tym swoje palce i tyle bez weryfikacji swego dzielą wiec jeśli ktoś chce naprawdę dopieszczone tłumaczenie no to musi jeszcze trochę poczekać

Przykro się czyta takie wypowiedzi

kofii12345
Kontakt:

Postautor: kofii12345 » 16 sty 2026, o 19:39

I o tym wlasnie mowimy. Wiesz dobrze, ze powstaje spolszczenie i niedlugo bedzie wydane, ale nie, ty musisz zrobic to swoje g... i je udostepniac. Zero honoru, co innego piszesz a co innego robisz.
Przecież nic nie udostępniłem i nie udostępnię! Tam jest tylko plik tekstowy ze znalezionymi błędami czy linijkami na które warto zwrócić uwagę (jakby kogoś kusiło, to może sobie zobaczyć z czym się trzeba liczyć przy takim spolszczeniu). Chcieliście edukować ludzi to podałem właśnie taki plik gdzie każdy może sobie zobaczyć jak takie spolszczenie wygląda. Ten plik jedyne co robi to podkreśla, że warto na poczekać na waszą pracę.
TO NIE JEST PLIK ZE SPOLSZCZENIEM

Edit: Jeżeli faktycznie to problem z jakiegoś to usunąłem post. Peace.
Discord z moimi spolszczeniami: https://discord.gg/Jr7bATA9

Wróć do „Tłumaczenia maszynowe”