[PC] Persona 5 Royal - Polska lokalizacja/spolszczenie
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie o datę premiery lub postęp - przeczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim zadasz pytanie o datę premiery lub postęp - przeczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: [PC] Persona 5 Royal - Polska lokalizacja/spolszczenie
Staramy się, aby na dniach móc udostępnić zwiastun, wtedy też pojawi się więcej informacji
Trzymam mocno kciuki żeby się udało 😀👍
Bardzo Fajna wiadomość trzymam kciuki żeby się udało doprowadzić do końca.
@Czoklit Witam, jest szansa na spolszczenie jeszcze w tym roku?
Raczej mało prawdopodobnie, ostatnio aktualizacja wskazywała na 20%. Raczej należy nastawiać się na drugą połową przyszłego roku.
"Staramy się, aby na dniach móc udostępnić zwiastun, wtedy też pojawi się więcej informacji" i jak macie gdzieś ten zwiastun? można go gdzieś zobaczyć? możecie dać linka?
[EDIT]
Edytowano pierwszy post, w którym umieszczono link do zwiastuna oraz nowe screeny.
Edytowano pierwszy post, w którym umieszczono link do zwiastuna oraz nowe screeny.
Obejrzałem wasz zwiastun i jestem pod mega ogromnym wrażeniem. Fenomenalnie zapowiada się wasza polonizacja.
Wiele lat temu zaliczyłem Persona 5 na PS4. Tak naprawdę to nawet na premierę kupowałem edycję kolekcjonerską na PlayStation - to było chyba w 2016 albo 2017 roku. Hah stare dzieje. Dzisiaj już nie jestem Konsolowcem - aktualnie gram we wszystkie gry już tylko na Steamie. Swojego czasu dla sentymentu kupiłem Persona 5 Royal. Zdaję się, że dzięki waszemu nadchodzącemu spolszczeniu będzie okazja drugi raz ograć Persona 5 - i tak w sumie miałem planach prędzej czy później ograć Royal. Słyszałem, że jest o wiele bardziej rozbudowany względem podstawowej wersji z czasów PS4.
Tak więc czekam niecierpliwie na waszą pracę - Tak czy siak mega szacunek dla was za podjęcie się tłumaczenia tak dużej gry :)
Wiele lat temu zaliczyłem Persona 5 na PS4. Tak naprawdę to nawet na premierę kupowałem edycję kolekcjonerską na PlayStation - to było chyba w 2016 albo 2017 roku. Hah stare dzieje. Dzisiaj już nie jestem Konsolowcem - aktualnie gram we wszystkie gry już tylko na Steamie. Swojego czasu dla sentymentu kupiłem Persona 5 Royal. Zdaję się, że dzięki waszemu nadchodzącemu spolszczeniu będzie okazja drugi raz ograć Persona 5 - i tak w sumie miałem planach prędzej czy później ograć Royal. Słyszałem, że jest o wiele bardziej rozbudowany względem podstawowej wersji z czasów PS4.
Tak więc czekam niecierpliwie na waszą pracę - Tak czy siak mega szacunek dla was za podjęcie się tłumaczenia tak dużej gry :)
Ja również dołączam się do wyrazów podziwu i uznań. Czekam z ogromną niecierpliwością, kupiłem i zacząłem przechodzić wersję na switchu, ale przerwałem w oczekiwaniu na to tłumaczenie :).