Disney Dreamlight odpada, ale Song of Horror… hmm, nawet, nawet. Tylko nie teraz i nic nie obiecuję. Aktualnie dłubię nad czymś innym, a w zasadzie dopiero planuję się za to zabrać po skończeniu pewnej gry, w którą właśnie się zagrywam.Dobra robota Ozonek :) dałbyś rade zrobić spolszczenia do tych gier - Disney Dreamlight, Song of Horror ?
[PC] Remothered: Broken Porcelain
Re: [PC] Remothered: Broken Porcelain
-
a jakie tytuły masz w planach?
Właśnie nad czym pracujesz teraz ?
Aktualnie nic, po prostu gram ;) A potem może Weird West - ktoś przetłumaczył część tekstu, ale porzucił projekt. Przeanalizowałbym, co zostało zrobione i kontynuowałbym tłumaczenie, ale to tylko plany i nie wiem, czy uda mi się je w 100% zrealizować.
Za moment premiera Death Stranding 2 potem nowa Mafia, MGS. Sezon ogórkowy w pełni - LATO w piwnicy :D, więc konsola pójdzie w ruch. Pożyjemy zobaczymy.
Za moment premiera Death Stranding 2 potem nowa Mafia, MGS. Sezon ogórkowy w pełni - LATO w piwnicy :D, więc konsola pójdzie w ruch. Pożyjemy zobaczymy.
-
Stary i tak wielki szacun za spolszczenia ktore zrobiłes Miłego grania i wakacji :)
Dzięki, jedynka była zacna. Po Twojej maszynówce, zakupiłem dwójkę na steam. Claire Obscure skończone, będzie czas aby ograć Remothered.
Ozonek, wcale się nie dziwię że co niektórzy mają pewne zastrzeżenia co do Twoich tłumaczeń. Sam zauważyłem pewnego babola, a konkretnie w ustawieniach, podczas przechodzenie między kartami jest wyświetlany wyraz prawidłowo, a powinno być prawo. Nie wiem czy w ogóle przeprowadziłeś korektę, ale mi się wydaję, że nie.
Również tłumaczę gry i wiem ile to wymaga pracy, ale nigdy bym nie udostępnił gry na tym forum, bez przeprowadzenia korekty.
Również tłumaczę gry i wiem ile to wymaga pracy, ale nigdy bym nie udostępnił gry na tym forum, bez przeprowadzenia korekty.
Lepsze takie niż żadne. Po co marudzicie? Wolę takie, niż powstające 6 lat QB, które tłumacz zapewniał udostępnić w połowie maja.
Wróć do „Tłumaczenia maszynowe”