[PC] Tales of Arise

Projekty stworzone z użyciem AI i innych tłumaczy maszynowych.
ozonek

Re: [PC] Tales of Arise

Postautor: ozonek » 5 sie 2025, o 20:41

Jeśli faktycznie ktoś wcześniej zaczął tworzyć spolszczenie do tej gry i nadal nad nim pracuje, to nie chcę wchodzić mu w drogę ani psuć jego pracy. Czy ten projekt został gdzieś ogłoszony?
Przejrzałem dokładnie to forum i wygląda na to, że nie.
Z tego co wiem, to Kevinowi się udało Tales of Arise rozpracować jakiś miesiąc temu.
Sprawdziłem przed chwilą konwersację na Discordzie ogólnym jego grupy i wygląda na to, że już je możemy robić.
Wstrzymuję prace nad projektem, a temat zostawiam do wglądu innym użytkownikom.
To co udało mi się zrobić trafia do ''zamrażarki'' na wypadek, gdyby za 10 lat nadal nic się nie ukazało.

mat9117

Postautor: mat9117 » 5 sie 2025, o 21:08

Jeśli faktycznie ktoś wcześniej zaczął tworzyć spolszczenie do tej gry i nadal nad nim pracuje, to nie chcę wchodzić mu w drogę ani psuć jego pracy. Czy ten projekt został gdzieś ogłoszony?
Z tego co wiem, to Kevinowi się udało Tales of Arise rozpracować jakiś miesiąc temu.
Sprawdziłem przed chwilą konwersację na Discordzie ogólnym jego grupy i wygląda na to, że już je możemy robić.

Masz jakiś link do jego discorda?
Proszę, oto on:
https://discord.gg/xqnWyDBQ

matiko13

Postautor: matiko13 » 5 sie 2025, o 21:26

Masz jakiś link do jego discorda?
Proszę, oto on:
https://discord.gg/xqnWyDBQ
Dzięki

kev121pl
Grupa: Muv-Luv Polish Group
Kontakt:

Postautor: kev121pl » 6 sie 2025, o 22:01

@ozonek priv

Edit. Po konsultacji doszliśmy do wniosku, że nie ma problemy, aby mogły istnieć dwa projekty spolszczenia Tales of Arise - maszynowego oraz "tradycyjnego". Ozonek wspomniał, że uwinie się z maszynówką jeszcze w tym roku, natomiast z naszej strony tłumaczenie potrwa co najmniej 2-3 lata. Z mojej strony daję zielone światło do kontynuowania projektu. :-)

ozonek

Postautor: ozonek » 1 wrz 2025, o 06:40

Z mojej strony daję zielone światło do kontynuowania projektu. :-)
Spolszczenie zostało udostępnione. Pierwszy post w temacie został zaktualizowany.

Awatar użytkownika
Barseker

Postautor: Barseker » 1 wrz 2025, o 16:42

Dzięki za spolszczenie. Choć to tłumaczenie maszynowe, bardzo doceniam, że powstało.

Henry

Postautor: Henry » 14 wrz 2025, o 01:02

Dzięki serdeczne jest to naprawdę niezła jakość wykonania 👍

Wróć do „Tłumaczenia maszynowe”