Hollow Knight: Silksong

Projekty stworzone z użyciem AI i innych tłumaczy maszynowych.
pawel1992

Re: Hollow Knight: Silksong

Postautor: pawel1992 » 22 wrz 2025, o 00:57

witam czy ktoś może tak wprost powiedzieć kiedy można sie spodziewać spolszczenia albo mniej więcej jaki termin albo info na jakim etapie jesteście tłumaczenia bo zainteresowanie jest ogromnie na spolszczenie widze po różnych forach chodzi mi o pełno prawne spolszczenie a nie maszynuwke

Awatar użytkownika
Przetrosz

Postautor: Przetrosz » 22 wrz 2025, o 01:02

witam czy ktoś może tak wprost powiedzieć kiedy można sie spodziewać spolszczenia albo mniej więcej jaki termin albo info na jakim etapie jesteście tłumaczenia bo zainteresowanie jest ogromnie na spolszczenie widze po różnych forach chodzi mi o pełno prawne spolszczenie a nie maszynuwke

Jeśli nie interesuje cię maszynówka, to jesteś w złym dziale. Pytaj tutaj: viewtopic.php?t=4450 albo tutaj: viewtopic.php?t=4461

Nezou02

Postautor: Nezou02 » 22 wrz 2025, o 18:09

Po aktualizacji z dzisiaj, spolszczenie przestało działać

spienty33

Postautor: spienty33 » 22 wrz 2025, o 18:11

Dziś weszła nowa aktualizacja czy mógłbym prosić kogokolwiek o aktualizacje spolszczenia, sam nie mam z tym doświadczenia i nie umiem tego robić.

pawel1992

Postautor: pawel1992 » 22 wrz 2025, o 22:53

Jeśli nie interesuje cię maszynówka, to jesteś w złym dziale. Pytaj tutaj: viewtopic.php?t=4450 albo tutaj: viewtopic.php?t=4461
dziękuje za informacje ;D teras bedę wiedzieć na bieżąco co jak

Kkniet

Postautor: Kkniet » 22 wrz 2025, o 23:10

Dziś weszła nowa aktualizacja czy mógłbym prosić kogokolwiek o aktualizacje spolszczenia, sam nie mam z tym doświadczenia i nie umiem tego robić.
Coś znalazłeś?

konderxa

Postautor: konderxa » 23 wrz 2025, o 14:27

Coś znalazłeś?
maszynówka do nowej wersji już jest na GoFile

dzięki @Przetrosz za nową wersję czcionki, teraz inne języki działają poprawne
też może dojdzie kiedyś do tego że polski będzie osobnym językiem w grze ale to kiedyś

jak wcześniej, maszynówka bez zmian

Awatar użytkownika
AdMar
Kontakt:

Postautor: AdMar » 23 wrz 2025, o 15:42

Coś znalazłeś?
maszynówka do nowej wersji już jest na GoFile

dzięki @Przetrosz za nową wersję czcionki, teraz inne języki działają poprawne
też może dojdzie kiedyś do tego że polski będzie osobnym językiem w grze ale to kiedyś

jak wcześniej, maszynówka bez zmian
Dzięki za aktualizację!

Dodali w ustawieniach opcje więc jest kilka błędów w ustawieniach gry, a dokładniej:
Opcje -> obraz -> [zepsuta nazwa opcji zaawansowanych] -> [zepsuta nazwa dithering]

Jest jeszcze w jednej lokacji błąd ale nie pamiętam gdzie to było, ale można raczej po stringu znaleźć
Załączniki
screenshot_3.jpeg
screenshot_2.jpeg

konderxa

Postautor: konderxa » 23 wrz 2025, o 20:22

Dzięki za aktualizację!

Dodali w ustawieniach opcje więc jest kilka błędów w ustawieniach gry, a dokładniej:
Opcje -> obraz -> [zepsuta nazwa opcji zaawansowanych] -> [zepsuta nazwa dithering]

Jest jeszcze w jednej lokacji błąd ale nie pamiętam gdzie to było, ale można raczej po stringu znaleźć
dithering dodali, a co do tego w grze to pewnie coś dodali, skoro wyszło tylko teraz

Wutang90

Postautor: Wutang90 » 24 wrz 2025, o 16:53

SIemanko może ktoś pomóc, po nowej aktualizacji i wgraniu nowej maszynówki czarny ekran, wersja steam. HELP

Wróć do „Tłumaczenia maszynowe”