Tłumaczenie przy użyciu Gemini-2.5-flash.

Wgrywamy do Android/obb/com.VertigoRobot.RedMatter
v0.2
Dodano polską czcionkę do komputera na ręce
https://mega.nz/folder/rYESiYyR#BQPkhQcbQksnKl9AK-_0hg
PC
viewtopic.php?p=45687

Pewnie trzeba by je dostosować. Mam jedynie wersje ma Quest z abonamentu Horizont+.A te spolszczenia działają na pc vr?
Dziękuję za feedback. Po wielu godzinach prób już wiem jak dodać polską czcionkę do komunikatora. Jutro wrzucę poprawkę. Czy dałbyś radę może znaleźć fragment gdzie są te znaki jak radziecka gwiazda? Nie mogę tego zlokalizować a może też mógłbym naprawić.Więc tak. Napisy które są mówione przez głos który z nami rozmawia przez radio są jak najbardziej ok i jakiś większych błędów nie widziałem. Znajdują się również w nich polskie litery. Natomiast jest bardzo duży problem z napisami wyświetlanymi przez nasz komunikator na lewej ręce. Tam nie ma polskich znaków i zamiast nich są "pytajniki". Z tego co widziałem na youtubie w niektórych miejscach tekstu są jeszcze jakies znaki graficzne np jakaś radziecka gwiazdka i one sa w ogóle nie wyświetlane. Przez to, że w niektórych miejscach tekstu jest więcej "pytajników" niż faktycznego tekstu czasami ciężko jest się połapać o co chodzi. Najlepiej by było jak nie uda się zastosować polskich liter do tekstów wyświetlanych na komunikatorze na ręce usunięcie polskich znaków przez to tekst będzie bardziej czytelny.
Wróć do „Tłumaczenia maszynowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość