Wersja Switch przetestowana z updatem gry do wersji 1.2.0, wersji PC nie testowałem, będę wdzięczny jeśli ktoś napisze czy działa. Błędy składniowe z uwagi na archaiczny język.
V1.02 [switch] [PC] poprawiono dialogi, niepoprawną lokalizacje miast, niektóre statusy i umiejętności, liczne niespójności tłumaczeń.
Link do mega:
https://mega.nz/folder/qIkhHKDI#BxsWmawP0aKFmI74aXqjUg
[Switch] [PC] Final Fantasy Tactics The Ivalice Chronicles
[Switch] [PC] Final Fantasy Tactics The Ivalice Chronicles
- Załączniki
-
- FFT Ivalice Chronicles Pl PC v1.02.zip
- (976.5 KiB) Pobrany 163 razy
-
- FFT Ivalice Chronicles Pl Switch i Emulator v1.02.zip
- (3.83 MiB) Pobrany 135 razy
Re: [Switch] [PC] Final Fantasy Tactics The Ivalice Chronicles
Kurde super że sie tym zajmujesz, dzięki. Jak tylko kupie to sprawdze i napisze czy dziła na PC. pozdro
Na PC gdy wchodzisz do karczmy wywala z gry, tak po za tym wszystko mi działa
Hej
Zrobiłem romfs przez emulator (stworzyło mi katalog wielkości gry) podmieniłem pliki z katalogu emulator do nowo stworzonego katalogu z gry,co dalej jak to uruchomic na emulatorze i po co ten plik config.ini ?
Zrobiłem romfs przez emulator (stworzyło mi katalog wielkości gry) podmieniłem pliki z katalogu emulator do nowo stworzonego katalogu z gry,co dalej jak to uruchomic na emulatorze i po co ten plik config.ini ?
Właściwie zapytam inaczej jak to spolszczenie zainstalować aby działało na emualtorze ?
Dla wszystkich którzy nie wiedzą jak zainstalować spolszczenie.W spolszczeniu katalog roms i plik config ini kopiujemy do folderu gry w emulatorze,znajduje sie on tam gdzie macie zainstalowany emulator przykładowo . C:\Citron-windows-0.10.0\user\sdmc\atmosphere\contents\010038B015560000 ostatni katalog jest katalogiem gry który zostaje utworzony po pierwszym uruchomieniu FFT Ivalice Chronicles.Grac tylko po Polsku pozdrawiam autora i dziekuję za spolszczenie.
Cześć, spolszczenie bardzo fajne - nie zauważyłem wiele błędów. Jednak mam problem z jakimkolwiek działaniem w mieście. Kiedy próbuje odwiedzić handlarza, wejść do karczmy, czy do gildii najemników to wywala mnie z gry. Wersja PC na steam. Znalazł ktoś rozwiązanie tego problemu? Da się coś z tym zrobić?
Wróć do „Tłumaczenia maszynowe”