[PC] DISPATCH 1-8

Projekty stworzone z użyciem AI i innych tłumaczy maszynowych.
kredik

Re: [PC] DISPATCH 1-8

Postautor: kredik » 13 lis 2025, o 18:54

Mam nadzieje że jakaś korekta będzie, bo niestety błędów jest dużo :(

ozonek

Postautor: ozonek » 13 lis 2025, o 19:03

4 odcinek ma błędy coś jest nie tak trochę jest po polsku większość ma invalid dodatkowo polskie dialogi nie są w dobrej kolejności wyświetlane
Dobra, wiem co jest problem - błędnie spakowany plik do pliku .pak
Ok, nowa paczka jest już gotowa do pobrania. Dajcie znać, czy działa.

meycior

Postautor: meycior » 13 lis 2025, o 20:28

4 odcinek ma błędy coś jest nie tak trochę jest po polsku większość ma invalid dodatkowo polskie dialogi nie są w dobrej kolejności wyświetlane
Dobra, wiem co jest problem - błędnie spakowany plik do pliku .pak
Ok, nowa paczka jest już gotowa do pobrania. Dajcie znać, czy działa.
wszystko działa jak należy, dzięki wielkie!

kujawa92

Postautor: kujawa92 » 13 lis 2025, o 20:37

Kur*a dziękuję :*

Parker

Postautor: Parker » 14 lis 2025, o 08:07

Da się wgrać to spolszczenie na steamdecka?

ExmoorXP

Postautor: ExmoorXP » 14 lis 2025, o 12:19

Powiem tak do dupy te spolszczenie zrobione jest na szybko bez weryfikacji ja z ekipa zaczęliśmy jakiś tydzień temu pracować nad własnym lepszym i bardziej dopieszczonym tłumaczeniem bo to co tu jest to jakaś porażka nie pisze tego aby zrobić hejt czy cos sam spróbowałem dla mojej weryfikacji i co nie da sie na to patrzeć zaimki postaci sie gubią po co jest tłumaczenie nazw postaci bez sensu no widać ze ai miało w tym swoje palce i tyle bez weryfikacji swego dzielą wiec jeśli ktoś chce naprawdę dopieszczone tłumaczenie no to musi jeszcze trochę poczekać

ozonek

Postautor: ozonek » 14 lis 2025, o 16:02

Da się wgrać to spolszczenie na steamdecka?
Oczywiście. Bierzesz pena i wrzucasz luzem 9 plików, albo ściągasz i wypakowujesz w trybie pulpitu na SD. Powinno działać, ale pewności nie mam.

seboch444

Postautor: seboch444 » 14 lis 2025, o 17:26

Admin, usuń to dziadostwo. My tu chcemy profesjonalnego podejścia do pracy. A nie jakieś maszynowe dziadostwo.

diablo8888

Postautor: diablo8888 » 14 lis 2025, o 17:33

Powiem tak do dupy te spolszczenie zrobione jest na szybko bez weryfikacji ja z ekipa zaczęliśmy jakiś tydzień temu pracować nad własnym lepszym i bardziej dopieszczonym tłumaczeniem bo to co tu jest to jakaś porażka nie pisze tego aby zrobić hejt czy cos sam spróbowałem dla mojej weryfikacji i co nie da sie na to patrzeć zaimki postaci sie gubią po co jest tłumaczenie nazw postaci bez sensu no widać ze ai miało w tym swoje palce i tyle bez weryfikacji swego dzielą wiec jeśli ktoś chce naprawdę dopieszczone tłumaczenie no to musi jeszcze trochę poczekać
Macie jakis DC? czy gdzie mozna zobaczyc postepy

bax001
Kontakt:

Postautor: bax001 » 14 lis 2025, o 18:36

Oczywiście zgadzam się, że maszynówka ozonka to gniot, ale twój post jest jeszcze gorszy, więc chyba bym sobie też podarował twoje spolszczenie.

Wróć do „Tłumaczenia maszynowe”