[PC] DISPATCH 1-8
Re: [PC] DISPATCH 1-8
MAM PYTANIE czy mam po prostu wklejić ponieważ nie pisze nic typu czy chcesz zamienić a po drugie czy to wszystkie epizodu są teraz
Spolszczenie nawet spoko jak na maszynówkę i spokojnie da się grać. Niestety mam ciągły problem, że niektóre kwestie są po angielsku, mimo testowania na obu linkach. Jako, że nie do końca rozumiem też strukturę plików, nie wiem czy przy poprawkach z drugiego linku powinienem mieć też wrzucone coś innego?
Tak czy inaczej moja znajomość angielskiego sprawia, że nie przeszkadza to za bardzo, napisy i tak traktuję jako podpowiedzi do niezrozumiałych słów.
Tak czy inaczej moja znajomość angielskiego sprawia, że nie przeszkadza to za bardzo, napisy i tak traktuję jako podpowiedzi do niezrozumiałych słów.
Co ty bredzisz? Caly urok tej gry to wlasnie tekst. To wlasnie fani maszynowek - ograc i potem marudzic, ze gra taka sobie, bo wlasnie beznadziejnie spolszczona.
-
destpstrzy
Spróbuj tą wersję a pozastałe wyrzuć https://www.mediafire.com/file/se76egqe ... P.zip/fileSpolszczenie nawet spoko jak na maszynówkę i spokojnie da się grać. Niestety mam ciągły problem, że niektóre kwestie są po angielsku, mimo testowania na obu linkach. Jako, że nie do końca rozumiem też strukturę plików, nie wiem czy przy poprawkach z drugiego linku powinienem mieć też wrzucone coś innego?
Dzięki to co podałeś działało perfekcyjnie na wersji 1.3 na nintendo switch (tak daje dla potomnych jakby ktoś w przyszłości kombinował jak ja)Spróbuj tą wersję a pozastałe wyrzuć https://www.mediafire.com/file/se76egqe ... P.zip/fileSpolszczenie nawet spoko jak na maszynówkę i spokojnie da się grać. Niestety mam ciągły problem, że niektóre kwestie są po angielsku, mimo testowania na obu linkach. Jako, że nie do końca rozumiem też strukturę plików, nie wiem czy przy poprawkach z drugiego linku powinienem mieć też wrzucone coś innego?
Czemu miałbym marudzić, świetna gra, poza kilkoma gierkami słownymi grało mi się dobrze i tłumaczenie dało radę. Jeżeli kiedyś powstanie profesjonalne spolszczenie to chętnie przejdę drugi raz.Co ty bredzisz? Caly urok tej gry to wlasnie tekst. To wlasnie fani maszynowek - ograc i potem marudzic, ze gra taka sobie, bo wlasnie beznadziejnie spolszczona.
Wróć do „Tłumaczenia maszynowe”