Nabór na członków "Ekipy J2ME"
Nabór na członków "Ekipy J2ME"
Ekipa J2ME ogłasza nabór na tłumaczy, grafików, testerów i ludzi "od spraw technicznych".
Masz trochę wolnego czasu i znasz się na grafice, testowaniu, dowolnym języku bądź programowaniu albo gry Java to twoja pasja? Zgłoś się do nas na:
GG - 13478468
E-Mail - huiggi@gmail.com
"Jak dobrze wiesz szaleństwo jest jak grawitacja. Wystarczy lekko pchnąć... "
~Joker
~Joker
- Manuel Czaszka
- Konik Manuel
- Kontakt:
Re: Nabór na członków "Ekipy J2ME"
Mogę pomóc przy tłumaczeniu, korekcie, grafikach. Oczywiście w zależności od ilości wolnego czasu. Niby mam swoich projektów aż nadto, ale... jakoś tak mnie zainteresowały te gierki na komórki. Pobawię się.
Jeśli miałbym zatytułować tę taśmę, to byłoby to "Ostatnia szansa na ewakuację planety Ziemia, nim zostanie przetworzona"
Witam. Znaczy cześć Hiudżej :D Jeśli będzie potrzebna pomoc w tłumaczeniu tekstu (na grafikach, podmianie czcionek się nie wyznaję) to możecie na mnie liczyć. Oczywiście w miarę możliwości bo od pierwszego września w 2 liceum nie będę srał czasem że tak powiem ;)
Pozdroo.
Pozdroo.
Jesteś przyjęty ;) .Witam. Znaczy cześć Hiudżej :D Jeśli będzie potrzebna pomoc w tłumaczeniu tekstu (na grafikach, podmianie czcionek się nie wyznaję) to możecie na mnie liczyć. Oczywiście w miarę możliwości bo od pierwszego września w 2 liceum nie będę srał czasem że tak powiem ;)
Pozdroo.
Manuelu, jeśli możesz, dodaj Szymona do "Ekipy J2ME".
"Jak dobrze wiesz szaleństwo jest jak grawitacja. Wystarczy lekko pchnąć... "
~Joker
~Joker
Ja zgłaszam się do testowania i tłumaczenia gier. Jako dowód, przedstawiam wam moja strone www z tłumaczeniami http://www.bodzio.boo.pl(to nie jest rekalma)
Mogę testować gry na urządzeniach mobilnych, gry w formacie [jar]
Wysłane z mojego Enjoy_TE przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Enjoy_TE przy użyciu Tapatalka