Szukając po różnych googlach i innych stronach nie natrafiłem na żadne info dotyczące tłumaczenia tej gry. Tutaj na forum także tylko widziałem propozycję, że chciałby widzieć na NDS'a CW w PL. A ja się pytam, czy ktoś się bierze za to? Ma zamiar? A może już wszyscy zapomnieli o tej grze i nikt nie ma zamiaru jej tłumaczyć? A może ponownie Qjon by przetłumaczył lub tłumaczy? Powstanie coś takiego? ;)
Pozdrawiam
PSP - GTA Chinatown Wars PL?
Re: PSP - GTA Chinatown Wars PL?
Z tego co wiem(y), doki10 planował zająć się tłumaczeniem tego tytułu.
Polecam odwiedzenie jego bloga, lub pisanie na jego maila (na blogu nie ma info o tym GTA, na forum znajdziesz maila, ewentualnie ze strony głównej GPP wypatrz sobie link do jego "kanciapy":)
Polecam odwiedzenie jego bloga, lub pisanie na jego maila (na blogu nie ma info o tym GTA, na forum znajdziesz maila, ewentualnie ze strony głównej GPP wypatrz sobie link do jego "kanciapy":)
"Tłumaczenie jest łatwe:
po prostu trzeba napisać to samo i tak samo jak autor"
Maria Przybyłowska
Maria Przybyłowska
-
Czy doki10 jest na forum tutaj jeszcze? Bo go za Chiny znaleźć nie mogę... a tego maila chciałbym wysłać...
viewtopic.php?p=7831#p7831
Przepraszam, powinienem był od razu wrzucić maila tutaj, ale myślałem, że z głównej sobie przejdziesz:)
Jeśli się czegoś dowiesz, możesz napisać i tutaj.
Pozdrawiam!
Przepraszam, powinienem był od razu wrzucić maila tutaj, ale myślałem, że z głównej sobie przejdziesz:)
Jeśli się czegoś dowiesz, możesz napisać i tutaj.
Pozdrawiam!
"Tłumaczenie jest łatwe:
Maria Przybyłowska
Maria Przybyłowska
-
Dowiedziałem się, że są programowane narzędzia do tłumaczenia do tej gry.
Plik(i) ma(ją) prostą strukturę, więc stworzenie narzędzi nie powinno nastręczyć trudności.
A czy będzie też wersja DS? W końcu tekst ten sam :D
Jeśli jeszcze nie ma to może kogoś ucieszy bo robię spolszczenie do tej gry. Już część plików przetłumaczona. Cały interfejs i pierwsza misja testowo, PDA, wszelkie komunikaty w grze. Wersja PSP. Tutaj rzadko wchodzę ale można pisać do mnie na email erni1300@gmail.com
Wrzucam testową wersję Spolszczenia
https://www.youtube.com/watch?v=2yj-nWup3go
https://www.youtube.com/watch?v=2yj-nWup3go
Wróć do „Tłumaczenia gier - rozmowy ogólne”