Wielkie dzięki działa :DTak ja, aby to poprawić wystarczy zmienić nazwe pliku który dodaje spolszczenie, a dokładniej jego liczbę, na cokolwiek poniżej 200, np 199 albo 100, a będzie wszystko śmigać.
[PC] Hitman 3
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie o datę premiery lub postęp - przeczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim zadasz pytanie o datę premiery lub postęp - przeczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: [PC] Hitman 3
Witam, mam problem bo Hitamana 1 i 2 po polsku mam na steamie natomiast 3 posiadam na Epicu i już posiadam z 1 i 2 po angielsku jest możliwość przeniesienia spolszczenia ze steama 1 i 2 na tą z Epica Hiotman 3???. Bo chciałbym rozpocząć gre na jednej platformie a nie osobno na Steamie i Epicu
Spolszczenie działa z wersją gry na Epic Games Store, zatem po jego instalacji na Epicu zawartość z H1 i H2 dostępna w H3 również powinna być przetłumaczona.
celowo wrzucacie na takie ... hosty? 140 mb się kurewa 40 min pobiera
-
Gościu nie przesadzaj - 1 minuta i pobrane (ja mam cienkie łącze Orange do 80 Mb )
Żadnych problemów.Skoro pobierało Tobie 40 minut to znaczy że coś masz nie tak.
Najpierw się zorientuj, potem narzekaj.
Żadnych problemów.Skoro pobierało Tobie 40 minut to znaczy że coś masz nie tak.
Najpierw się zorientuj, potem narzekaj.
Jest w stanie ktoś mi podać lokalizację, do której należy wgrać to spolszcznie w wersji z xbox game passa?
Witam i pozdrawiam całą ekipę tworzącą spolszczenie do Hitmana,
Na wstępie chciałbym podziękować za trud i pracę nad stworzeniem spolszczenia do tej gry, co nie można powiedzieć o jej twórcach,która potraktowała w sposób skandaliczny graczy z Polski. Jestem fanem tej gry od 2000 roku i wszystkie tytuły nabyłem legalnie więc nie powinienem otrzymać najnowszej wersji gry bez spolszczenia.
Chciałbym zapytać czy można spodziewać się spolszczenia razem z trybem freelancer oraz poprawieniem niektórych uszkodzonych tłumaczeń?
Naprawdę chłopaki co tworzycie ten kontent, jeszcze raz wielkie dzięki oraz wszystkiego dobrego !!!
Na wstępie chciałbym podziękować za trud i pracę nad stworzeniem spolszczenia do tej gry, co nie można powiedzieć o jej twórcach,która potraktowała w sposób skandaliczny graczy z Polski. Jestem fanem tej gry od 2000 roku i wszystkie tytuły nabyłem legalnie więc nie powinienem otrzymać najnowszej wersji gry bez spolszczenia.
Chciałbym zapytać czy można spodziewać się spolszczenia razem z trybem freelancer oraz poprawieniem niektórych uszkodzonych tłumaczeń?
Naprawdę chłopaki co tworzycie ten kontent, jeszcze raz wielkie dzięki oraz wszystkiego dobrego !!!
Dziękujemy za ciepłe słowa. Niestety z powodu błędnego działania narzędzi społeczności prace nad trybem Freelancer stanęły. Narzędzie to nie jest w stanie wydobyć ~10% plików z tekstami. Pozostałe 90% jest już przetłumaczone i przetestowane. Błąd ten niestety przejawia się losowym występowaniem nieprzetłumaczonych tekstów w trybie Freelancer.
Jeżeli błąd narzędzia nie zostanie naprawiony, wydamy spolszczenie do trybu Freelancer w wersji beta z zaznaczeniem, że nie wszystkie teksty są przetłumaczone. Będziecie mogli zdecydować, czy wolicie grać z częściowo przetłumaczonym trybem Freelancer, czy z nieprzetłumaczonym wcale.
Jeżeli błąd narzędzia nie zostanie naprawiony, wydamy spolszczenie do trybu Freelancer w wersji beta z zaznaczeniem, że nie wszystkie teksty są przetłumaczone. Będziecie mogli zdecydować, czy wolicie grać z częściowo przetłumaczonym trybem Freelancer, czy z nieprzetłumaczonym wcale.
Witaj Triad chce podziękować tobie i wszystkim zaangażowanym za stworzenie spolszczenia niesamowita robota dziękuje, A tak przy okazji jak idą prace i kiedy można spodziewać się spolszczenia do trybu Freelancer jeszcze raz bardzo dziękuje i pozdrawiam cały team pracujący przy spolszczeniu.
Spolszczenie przestało działać. Prawdopodobnie przez aktualizację gry wersja 3.150.1