Spolszczenie do jedynki jest na chomikuj, ktoś tam też mógł wyciąć to z dwójki, ale tego nie sprawdzałem.Cześć, jest szansa na spolszczenie do prototype 1 i do Lichdom: Battlemage, a także prototype 2?
Jaką grę chciałbyś spolszczyć?
-
Re: Jaką grę chciałbyś spolszczyć?
Jestem użytkownikiem nie tłumaczem, więc zgłaszam zapotrzebowanie na Inscryption.
-
Witam
Jest szansa na spolszczenie do gry Lost Horizon 2 ?
Jest szansa na spolszczenie do gry Lost Horizon 2 ?
Korci mnie, by wziąć się za przetłumaczenie Army Men Sarge's War, żeby w końcu zagrać sobie po polsku, ale że to jest na RenderWare i są dziwne rozszerzenia plików, nie wiem na razie jak się za to zabrać ;-;
- RustDragon
TMNT Shredder's Revenge
Myślę że Code Vein
Pewnie wielu słyszało i wielu się odbiło po zobaczeniu braku naszego ojczystego języka w trylogii Shadowrun. Jest niepełne spolszczenie do pierwszej części Returns ale kilka lat już stoi w miejscu i chyba tak zostanie. Twórca znikł. Ta gierka ma niesamowity klimat i historie... i tony tekstu stety-niestety. Jedyna nadzieja chyba tylko w ekipie "grajpopolsku" Oby się kiedyś ziściło. Wielu graczy wsiąkłoby totalnie w ten świat i klimat. To jest jedna z wielu "mniej znanych" perełek która potrzebuje tego tłumaczenia.
Na PC -
Madden NFL 22
2k23 NBA
Zdecydowanie czekam na jakies ruchy w tym kierunku, ale brak.
Madden NFL 22
2k23 NBA
Zdecydowanie czekam na jakies ruchy w tym kierunku, ale brak.
Popieram kesioreq też bym pograł po polsku w te gry wyżej wymienione
Chętnie zagrałabym w Forspoken po polsku. Zaczełam grać po ang, ale zbyt duża ilość tekstu mnie pokonała.
Wróć do „Tłumaczenia gier - rozmowy ogólne”