Metal Gear Solid V: The Phantom Pain [PC]

Obecnie tworzone projekty na wszelkie platformy.
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie o datę premiery lub postęp - przeczytaj najczęściej zadawane pytania
bax001
Kontakt:

Re: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain [PC]

Postautor: bax001 » 28 sty 2025, o 09:16

Nie wprowadzaj w błąd. Twoje spolszczenie nie istnieje, albo jest tak słabe, że wstydzisz się opublikować. Dziwne, że za takie zagrywki masz tu jeszcze konto.

RadolSzczecin

Postautor: RadolSzczecin » 28 sty 2025, o 14:44

@RadolSzczecin Prawdopodobnie to, że spolszczenie istnieje już od długiego czasu. Nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie poświęcał wielu miesięcy na bezsensowną pracę tworzenia drugiego spolszczenia.
Oświeć mnie (nas) więc proszę, jak w najprostszy sposób zdobyć to rzekome spolszczenie.

NieMamPomysłuNaNazwe

Postautor: NieMamPomysłuNaNazwe » 28 sty 2025, o 15:23

Trzeba rzekomo rozwiązać jakąś bardzo prawdziwą zagadkę by zdobyć brakujące części linku do spolszczenia, co na pewno nie jest bardzo wygodną wymówką na to że spolsczenia albo nie ma albo nie wydał, oraz bardzo normalnym zachowaniem przy wydwaniu czegokolwiek, pamiętam te piękne czasy kiedy musiałem zrobić 5 fikołków przed kasjerem w Biedronce by móc kupić Hitmana 2.

RadolSzczecin

Postautor: RadolSzczecin » 28 sty 2025, o 16:01

Śledzę temat od początku i czytałem o tych wszystkich szopkach z kodem i niby pobieraniem.
ja jestem za stary na takie dziwadła i po prostu nie traktuje poważnie takich 'autorów nie wiadomo czego'.
Niektórzy nie zdaja sobie sprawy że tak jak się przedstawisz światu na konkretnym forum, to tak będą już ciebie odbierać.
Jak ktoś od początku robi z siebie idiotę to nawet jeśli zacznie coś robić sensownego, to już łatka zostanie.

Pytałem odnośnie możliwości stworzenia spolszczenia kogoś bardziej konkretnego i poważnego.

goliat

Postautor: goliat » 28 sty 2025, o 19:33

Spolszczenie jak najbardziej jest możliwe, skoro swój przekład stworzyli je choćby Czesi, gra ma fanowski przekład chiński uproszczony oraz chiński zaawansowany oraz arabski. Jako, że gra jest długa, nawet 100 godzin można w niej spędzić to podejrzewam, że samo tłumaczenie może zająć co najmniej pół roku, jak nie więcej. Można choćby podejrzeć pliki od Czechów, żeby wiedzieć, gdzie jest tekst. Czeski przekład można sprawdzić tutaj - https://www.abcgames.cz/?p=preklady_zobraz&id=16764.

RadolSzczecin

Postautor: RadolSzczecin » 29 sty 2025, o 16:16

Mam nadzieję ze ktoś to będzie umiał wykorzystać.

Problemasz

Postautor: Problemasz » 4 lut 2025, o 23:04

@RadolSzczecin Prawdopodobnie to, że spolszczenie istnieje już od długiego czasu. Nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie poświęcał wielu miesięcy na bezsensowną pracę tworzenia drugiego spolszczenia.
Wziąłeś leki? Bo to spolszczenie istnieje ale najprawdopodobniej tylko w twojej głowie ;)

Wróć do „Projekty”