Cześć!
Jak idą prace nad tłumaczeniem return to nature?
[PC] Tropico 6
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie o datę premiery lub postęp - przeczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim zadasz pytanie o datę premiery lub postęp - przeczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: [PC] Tropico 6
Słabo, a wręcz bardzo słabo. Niestety, ja nie mam czasu ani chęci. Może ktoś będzie chciał dokończyć albo – we własnym zakresie – poprawki porobić. W każdym razie wszystkie potrzebne pliki są w tym temacie, a tutaj przesyłam to, co wyszło. I tak jak poprzednio – wrzucić do folderu \Tropico6\Content\Paks.
- Załączniki
-
- Polski.rar
- (1.05 MiB) Pobrany 32 razy
-
Koleś odwaliłeś kawał dobrej roboty.
Powiedz mi czy mógłbym wysłać Ci blik, przynajmniej na piwo żebyś miał w podzięce za ciezka pracę.
Mało tego byłbym zaszczycony gdybym mógł Ci pomóc w dalszym tłumaczeniu, ewentualnie poprawce.
Powiedz mi czy mógłbym wysłać Ci blik, przynajmniej na piwo żebyś miał w podzięce za ciezka pracę.
Mało tego byłbym zaszczycony gdybym mógł Ci pomóc w dalszym tłumaczeniu, ewentualnie poprawce.
-
Mało tego potrzebuje małej grupy osób które pomogą definitywnie skończyć tłumaczenie.
wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt.
Tłumaczyć mogę, dziewczyna jest po anglistyce więc mogę ją wykorzystać ale nie za często bo później chodzi jak terminator pół dnia ;D.
Z informatyką słabo stoję więc ciężko mi będzie w kwestii wrzucenia tego do gry.
Grupie osób która będzie współpracować mogę nawet zapłacić.
wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt.
Tłumaczyć mogę, dziewczyna jest po anglistyce więc mogę ją wykorzystać ale nie za często bo później chodzi jak terminator pół dnia ;D.
Z informatyką słabo stoję więc ciężko mi będzie w kwestii wrzucenia tego do gry.
Grupie osób która będzie współpracować mogę nawet zapłacić.
plik tekstowy i plik pak gdyby ktoś chciał dalej próbować
Melisander92 mam nadzieję ze ci się uda trzymam kciuki i życzę powodzenia :)
Melisander92 mam nadzieję ze ci się uda trzymam kciuki i życzę powodzenia :)
- Załączniki
-
- Polski.rar
- (1.05 MiB) Pobrany 43 razy
-
- Nowy dokument tekstowy.rar
- (982.43 KiB) Pobrany 30 razy