Żyję.........
I wracam z contentem, albowiem gotowe jest spolszczenie do dwóch pierwszych Rozdziałów DELTARUNE Tobyego Foxa. Działa ono (chyba wyłącznie) z płatną wersją gry. Naprawdę nie wiem, co mam tutaj napisać, robiłem to tłumaczenie bardzo długo i mam nadzieję, że się wam spodoba — mimo to, że zapewne posiada jeszcze sporo błędów, których sam nie mogłem wyłapać. Niżej macie link do strony na Gamejoltcie, z której możecie ją pobrać.
Jest to mój pierwszy taki duży projekt i zależy mi na tym, by spolszczenie było jak najlepsze, także mile widziana jest przeze mnie krytyka — w sumie wręcz oczekiwana.
Życzę miłej gry. I sory, że tak długo to trwało.
DELTARUNE Rozdziały 1. i 2. Spolszczenie.
-
Re: DELTARUNE Rozdziały 1. i 2. Spolszczenie.
Maszynowe czy samemu robiłeś?Żyję.........
I wracam z contentem, albowiem gotowe jest spolszczenie do dwóch pierwszych Rozdziałów DELTARUNE Tobyego Foxa. Działa ono (chyba wyłącznie) z płatną wersją gry. Naprawdę nie wiem, co mam tutaj napisać, robiłem to tłumaczenie bardzo długo i mam nadzieję, że się wam spodoba — mimo to, że zapewne posiada jeszcze sporo błędów, których sam nie mogłem wyłapać. Niżej macie film prezentujący i małym stopniu zawartość spolszczenia oraz link do strony na Gamejoltcie, z której możecie ją pobrać.
Życzę miłej gry. I sory, że tak długo to trwało.
-
Samemu robiłem.
Ale wyszedł mały fail i spolszczenie dostępne będzie jednak jutro. Dziś już jestem zbyt zmęczony, by to ogarnąć.
Ale wyszedł mały fail i spolszczenie dostępne będzie jednak jutro. Dziś już jestem zbyt zmęczony, by to ogarnąć.
O. To nieźle. To czekam na dalsze odcinki i, może za Undertale się weźmiesz ;)Samemu robiłem.
-
Spolszczenie jest już dostępne
przeciez do undertale jest dzialajce spolszczenieO. To nieźle. To czekam na dalsze odcinki i, może za Undertale się weźmiesz ;)Samemu robiłem.
Jak mowa o portal24h lub spolszczenia to tak jakby nie było.przeciez do undertale jest dzialajce spolszczenieO. To nieźle. To czekam na dalsze odcinki i, może za Undertale się weźmiesz ;)Samemu robiłem.
I z tego co wiem, to autor wyrzekł się tego tłumaczenia, bo uznał, że jest słabe. A wszystko co lata po necie to jego tłumaczenie przepakowane na milion sposobów.
Moja ekipą po skończeniu tłumaczenia rozdziałów 3 i 4 planuje zająć się wreszcie Undertale, żeby miało godne tłumaczenie po tych wszystkich latach.
Moja ekipą po skończeniu tłumaczenia rozdziałów 3 i 4 planuje zająć się wreszcie Undertale, żeby miało godne tłumaczenie po tych wszystkich latach.
It's a me!
Karambito!
Karambito!
Dobrze wiedzieć. Także w takim razie jestem ciekawy waszej wersji spolszczenia.I z tego co wiem, to autor wyrzekł się tego tłumaczenia, bo uznał, że jest słabe. A wszystko co lata po necie to jego tłumaczenie przepakowane na milion sposobów.