Hej, hej!

O nas.
Awatar użytkownika
Linguana

Hej, hej!

Postautor: Linguana » 22 paź 2025, o 13:45

Hejka wszystkim,
Jesteśmy studenckim kołem naukowym Uniwersytetu Gdańskiego. Zajmujemy się tłumaczeniami specjalistycznymi w tym m.in. lokalizacją gier, korektą i post-editingiem. Chcielibyśmy rozwinąć nasze umiejętności w tym zakresie. Zatem piszcie do nas śmiało, nawet z dużymi projektami, nic nam niestraszne. Zawsze jesteśmy otwarci na nowe propozycje, a naszą pracę nadzorują opiekunowie, którzy są zawodowymi tłumaczami gier.

Awatar użytkownika
Talaith

Re: Hej, hej!

Postautor: Talaith » 22 paź 2025, o 19:19

Hej! Nie wiem, czy tu znajdziecie pomoc, jakiej szukacie. To jest raczej forum zrzeszające ludzi, którzy zajmują się fanowskimi tłumaczeniami. Twórców gier tu chyba nie znajdziecie. Najlepiej będzie, jak znajdziecie sobie jakiś projekt do tłumaczenia, i po prostu się nim zajmiecie. Możecie też napisać do twórców jakichś indyków i zaoferować swoją pomoc, ale to jest trochę "long shot". Wybierzcie sobie grę do tłumaczenia, rozbebeszcie ją i po prostu tłumaczcie.
Tłumaczenia są jak kobiety - albo piękne, albo wierne

Awatar użytkownika
ikskoks
Nadzieja polskiego romhackingu
Grupa: LocMakers
Kontakt:

Postautor: ikskoks » 22 paź 2025, o 20:10

Hej. Jak chcecie, to mogę wam zaproponować kilka projektów non-profit. Mogę też trochę pomóc w kwestiach technicznych.
SPOLSZCZENIA
IKSKOKS SPOLSZCZENIA (FACEBOOK)
Lubisz moje spolszczenia? Postaw mi kawę --> https://buycoffee.to/ikskoks

sewos
Kontakt:

Postautor: sewos » 21 lut 2026, o 17:43

Cześć wszystkim ;) jestem Piotrek i szukam tu pomocy w kwestiach niektórych właśnie tłumaczeń, które sprawiły mi trochę trudności :D liczę że coś dobrego tu też dla siebie znajdę i odwrotnie również :D

Wróć do „Przedstaw się”