[PC] Wuchang Fallen Feathers
- TigerTheGreat
Re: [PC] Wuchang Fallen Feathers
Nie mods, ale ~mods. Tam musi być ta tylda.
Dodałem tą tylde i nic ,zmieniłem nazwę i dalej nic. No trudno chyba prędzej grę ukończę zanim to ogarnę.
-
luksaletnik
Cześć, w jakim programie rozpakowałeś plik z rozszerzeniem .pak?Spolszczenie maszynowe do gry Wuchang Fallen Feathers - wersja STEAM
LINK DO AKTUALNEJ WERSJI Z POPRAWKAMI I KOREKTAMI /28.07.2025/
https://www.icloud.com/iclouddrive/007l ... 80725_pl_P
Instrukcja instalacji:
1. Zainstalować moda, który odblokowuje możliwość wgrywania modyfikacji do gry:
https://www.nexusmods.com/wuchangfallenfeathers/mods/3
2. Pobrać plik ze spolszczeniem i rozpakować go to katalogu:
WUCHANG - Fallen Feathers\Project_Plague\Content\Paks\
Jeżeli masz wersję gry z Game Passa musisz zmienić nazwę pliku na np. Project_Plague-Windows_950726_9486780_P.pak
Kolejne korekty będą się pojawiać wraz kolejnymi dniami (jak wyłapię jakieś większe błędy podczas grania w grę)
-
Alfonsikboss
Siemka. Gram przez game pass i zrobiłem wszystko według instrukcji niestety dalej brak spolszczenia. Jakieś pomysły? Z góry dzięki.
-
Lujkonczacy
Pytanko - czy będzie jeszcze jakiś update spolszczenia do wersji 1.6.0 ?
@macromatic
@macromatic
Byłoby superPytanko - czy będzie jeszcze jakiś update spolszczenia do wersji 1.6.0 ?
@macromatic
Czy będzie jeszcze jakiś update spolszczenia do nowej wersji 1.7 bo przestało działać ???.Pozdrawiam
-
Lujkonczacy
Chyba spolszcze zakończyło swój żywot - autor widze od września juz nie zalogował sie w tym portalu :(
Siema. Zaktualizowałem grę do najnowszej wersji i też spolaczenie nie ruszyło. Zmieniłem nazwę pliku Project_Plague-Windows_280725_pl_P.pak na Project_Plague-Windows_2_P.pak i działa. Nowa treść jest niestety w chińskich krzaczkach, jak np. przy walce z bossem, gdzie chcesz się odrodzić :). Pozdro.
Wróć do „Tłumaczenia maszynowe”