[PC] Resident Evil 0 HD Remaster
- RustDragon
Re: [PC] Resident Evil 0 HD Remaster
Nie dawno wyszła wersja GOG 🦊
-
elektromaniek
Jest jakaś szansa na remake jedynki?
i jak wiadomo cos ?Tak właściwie, to jestem w trakcie portowania spolszczenia Cenegi do tej wersji. Cały tekst mam już przerzucony, zostały mi tylko tekstury.Rozpoczynamy chyba pracę nad resident evil 4 hd ultimate edition nie jestem jeszcze pewny xd!!! gra nie dostała lokalizacji Polskiej uhhh.Więc robimy :D... Rozważamy nad Dubbingiem Ai przerywniki filmowe. Napisy pl na pewno będą....
- RustDragon
No trochę czasu minęło... Mnie też nie było pół roku 🙈🙈🙈
Myślę że coś tam przetłumaczył... Trzeba czekać na Hikooo
Z tego co wiem RE 0 HD ciągłe wychodzą nowe wersje spolszczenia...cały czas jest dopieszczane ✨. Więc to dobry znak
Myślę że coś tam przetłumaczył... Trzeba czekać na Hikooo
Z tego co wiem RE 0 HD ciągłe wychodzą nowe wersje spolszczenia...cały czas jest dopieszczane ✨. Więc to dobry znak
i jak wiadomo cos ?
Tak właściwie, to jestem w trakcie portowania spolszczenia Cenegi do tej wersji. Cały tekst mam już przerzucony, zostały mi tylko tekstury.
Kurde, nie mogę uwierzyć, że w czerwcu miną 2 lata od tego komentarza. Od tamtego czasu właściwie nic się nie zmieniło. Dalej zostały tekstury do przerobienia. Niestety wszystkie menu i wskaźniki w grze to są tekstury, więc bez nich to spolszczenie nie ma sensu. Nie mam zbyt dużej wprawy w obróbce graficznej, więc żeby efekt był zadowalający muszę w to włożyć dużo czasu. Zrobiłem tylko ekran wczytywania/zapisywania i niedługo później schowałem projekt do szuflady. No i tak leży w niej od tamtej chwili. Cały czas myślę, żeby do niego wrócić, ale ciągle brakuje mi czasu. Nawet już raz się za to zabrałem, przypomniałem sobie co i jak, uporządkowałem pliki, ale potem znowu inne sprawy mnie pochłonęły. Tak więc na razie nie ma na co czekać. Kiedyś może się przemogę i dokończę projekt, ale na pewno nie będzie to w najbliższym czasie.
-
elektromaniek
Jest chociaż szansa na RE HD?
- RustDragon
Poproś Capcom 😹😉 ostatnio wydaje 🤭
-
elektromaniek
Czyli nie ma szansy.
- RustDragon
Nie jest łatwe grzebanie w plikach Unreal Engine 4/5... Wszystko jest skomplikowane narzędzia do pracy... 🙈
-
elektromaniek
RE HD chodzi na Framework MT.