Stray Gods:The Roleplaying Musical-Spolszczenie?

Dział niewymagający rejestracji na forum. Chcesz wyrazić swoją opinię o projekcie, podziękować autorom, zadać pytanie? To miejsce dla Ciebie.
Regulamin forum
Obowiązuje bezwzględny zakaz: pytania o daty premier oraz spamowania.
mimikicia19

Stray Gods:The Roleplaying Musical-Spolszczenie?

Postautor: mimikicia19 » 14 mar 2026, o 23:38

Hejka.Mam pytanko czy jest w planie lub kiedyś było w planie lub jest jakaś szansa na to,by zrobić spolszczenie do gry Stray Gods:The Roleplaying Musical??

Mega mi na tym zależy,bo gra jest cudowna(mimo,że zaczęłam grać eee dzisiaj to grą interesuje się od kilka lat iii bohaterowie mają cudowny głos iii jest temat bogów olimpijskich).

Sama nawet gdybym chciała przetłumaczyć tą grę to nie mam na to szans,bo nie umiem w ogóle angielskiego do tego stopnia,że ani policzyć ani przedstawić się po angielsku nie umiem 🙈 .Uczyłam się angielskiego i niemieckiego albo jak się czyta albo jak się pisze od zawsze,bo mój mózg nie umiał tych rzeczy połączyć aż do technikum.

https://store.steampowered.com/app/1920 ... g_Musical/

olivianaylor

Re: Stray Gods:The Roleplaying Musical-Spolszczenie?

Postautor: olivianaylor » 31 lip 2026, o 09:12

This forum discussion focuses on overcoming complex linguistic barriers, managing difficult technical terminology, and seeking collaborative assistance to successfully translate or interpret foreign content. It highlights the hurdles individuals face when trying to master specialized communication standards without adequate background support.

This struggle directly connects to finding a reliable PRAXIS exam helper. Just as users on the platform look for expert linguistic guidance to decode intricate material, aspiring educators require professional assistance and structured mentoring to navigate challenging certification tests, conquer complex pedagogical concepts, and secure their official teaching credentials with confidence.

Wróć do „Dla Gości”