Pomnik Ci postawią na psx-scene. Takie już ciśnienie na to mają co poniektórzy "ESRowcy".ci co wiedzą, to wiedzą ;) ).
Artystów się nie pogania. ;DTy nie masz się opierdalać, tylko tworzyć tę grafikę do loadera ;).
Pomnik Ci postawią na psx-scene. Takie już ciśnienie na to mają co poniektórzy "ESRowcy".ci co wiedzą, to wiedzą ;) ).
Artystów się nie pogania. ;DTy nie masz się opierdalać, tylko tworzyć tę grafikę do loadera ;).
Właśnie dlatego nie piszę tam o wznowieniu prac, bo jeszcze nie jestem pewien, czy w ogóle mam ochotę kończyć ;).Pomnik Ci postawią na psx-scene. Takie już ciśnienie na to mają co poniektórzy "ESRowcy".
Tylko od razu strzela w tył głowy. Martwi są więcej warci.Artystów się nie pogania. ;D
Za późno, już Ciebie sprzedałem. ;DWłaśnie dlatego nie piszę tam o wznowieniu prac, bo jeszcze nie jestem pewien, czy w ogóle mam ochotę kończyć ;).
Hmm... czyli FF12 też będzie tłumaczone, super :D Po projektach z CC i FFX od nas, będzie brakować chyba tylko Dissidii i tych "dodatków" do FF7.Przeglądałem jednak dziś dość długo wszystko i wygląda na to, że w końcu mam, czego potrzeba mi, żeby ukończyć pierwszych kilka godzin gry i udostępnić demo tłumaczenia (dlatego mam wrażenie, że to już wszystkie formaty, chociaż nie zdziwiłbym się, gdyby nie było to jeszcze wszystko).(...)
Kod: Zaznacz cały
ffxtool 0.1 by ffgriever
Usage: ffxtool [OPTION] INFILE OUTFILE
-c compress INFILE into OUTFILE
-d decompress INFILE into OUTFILE
-h display this help and exit
Ok, będę pamiętać.Byłbym zapomniał. Dekompresor/Kompresor obsługują pliki ze skryptem i sporo innych (type "01"). Niektóre z pozostałych plików korzystają jednak z innego algorytmu kompresji (typ "02"). Jeśli jednak cały tekst i obrazki będą w tych "01", to nie ma się co naprężać i pisać dla zabawy ;).
Ucieszą się. :P Nie wiem, czy to może o to chodzić, ale po sprawdzeniu źródeł widzę, że typy kompresji to RLE, LZSS i unknown (no chyba, że to przejęzyczenie, oni tak potrafią :)).Jeśli ci brazylijczycy/portugalczycy z PO.B.R.E nadal nie mogą poradzić sobie z napisaniem kompresora, to po sprawdzeniu dam im cynk (i tak zauważą, jak toola zupladuję na rhdn).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości