Cześć wszystkim ;)
Posiada ktoś Life is Strange remastered i mógłby podesłać kilka plików? Będzie niezmiernie wdzięczny :D
Life is Strange remastered
Re: Life is Strange remastered
Wysłałem część plików na PW
-
Cześć jak wygląda sytuacja z tłumaczeniem? chciałbym już pograć po polsku :3
I jak, jakieś nowe info?
Znalazłem jakieś spolszczenie, ale to tylko pierwszy epizod, a pozostałe są zepsute (tj. nie pokazuje w ogóle napisów tylko jakieś dziwne informacje z plików gry, tak jakby)...
Znalazłem jakieś spolszczenie, ale to tylko pierwszy epizod, a pozostałe są zepsute (tj. nie pokazuje w ogóle napisów tylko jakieś dziwne informacje z plików gry, tak jakby)...
ktoś się wgl za to wziął? Nie wydaje mi się
Przeniosłem spolszczenie do remastera już kilka miesięcy temu i udostępniłem w innym wątku. Nie jest perfekcyjnie, ale da się grać.ktoś się wgl za to wziął? Nie wydaje mi się
Mi było potrzebne akurat do dubbingu ;)Cześć jak wygląda sytuacja z tłumaczeniem? chciałbym już pograć po polsku :3
Na czym polega ta ,,nie perfekcyjność"? ;PPrzeniosłem spolszczenie do remastera już kilka miesięcy temu i udostępniłem w innym wątku. Nie jest perfekcyjnie, ale da się grać.ktoś się wgl za to wziął? Nie wydaje mi się
Wszystko jest już w innym wątku od dawna, więc polecam zajrzeć tam, bo ktoś inny wydał swoją wersję poprawioną :) Moje jak określiłem nie było perfekcyjne dało się grać i ukończyć grę, ale miało różne błędy, bo robiłem coś takiego pierwszy raz :)
Wróć do „Pomoc przy projektach”