[PC] High On Life - Spolszczenie maszynowe
Re: [PC] High On Life - Spolszczenie maszynowe
czesc czy ktos moze wie jak to wgrac do wersji gamepass ? bo jak to wgrywam w odpowiedni folder i zmieniam nazwe na tam istniejacy pak to nie dziala mi gra kompletnie
-
wojti007gti
Z tego co pamiętam bo dawno temu już grałem z tym spolszczeniem na wersji z gamepass, musisz poprostu wkleić plik ze spolszczeniem do folderu Paks. Nie zmieniaj nazw plików oraz niczego nie podmieniaj, poprostu wklej sam plik ze spolszczeniem do tego folderu i wszystko powinno działać.czesc czy ktos moze wie jak to wgrac do wersji gamepass ? bo jak to wgrywam w odpowiedni folder i zmieniam nazwe na tam istniejacy pak to nie dziala mi gra kompletnie
-
kofii12345
Jakiego modelu używasz do tłumaczeń i w jaki sposób robisz korektę?
Z moich testów Gemini 3 pro wypada na ten moment najlepiej.
Z moich testów Gemini 3 pro wypada na ten moment najlepiej.
Aktualnie żadnego, bo już nie bawię się w tłumaczenie gier. Mogę jednak napisać, że spolszczenie do High on Life i Dispatch powstało na darmowym narzędziu, a np. do MGS Delta i Tales of Arise na płatnym.
Korekta w większości gier polegała na przechodzeniu gry, wykonywaniu zrzutów ekranu i późniejszym poprawianiu tekstu na ich podstawie. Były to jednak bardzo szybkie, powierzchowne poprawki bez głębszego zaangażowania.
Korekta w większości gier polegała na przechodzeniu gry, wykonywaniu zrzutów ekranu i późniejszym poprawianiu tekstu na ich podstawie. Były to jednak bardzo szybkie, powierzchowne poprawki bez głębszego zaangażowania.
Dzięki za spolszczenie, mam nadzieję że zrobisz do drugiej części jak wyjdzie :)
-
kofii12345
Jak ozonek się nie podejmie to ja spróbuję bo jestem fanem jedynki :)
To super bo ja też jestem fanem tej gry wraz z DLC, nawet ponownie ogrywałem to jakiś czas temu z modem VR :) Trovera właśnie przeszedłem ze spolszczeniem wydanym przez Ciebie więc niecierpliwie czekam na premierę HoL2 ;)Jak ozonek się nie podejmie to ja spróbuję bo jestem fanem jedynki :)
Wróć do „Tłumaczenia maszynowe”