STELAR TEŻ SUPER, JAK BY COŚ TO NOWE IP NA KONIEC SIERPNIA A DOKŁADNIEJ 29 , Lost Soul Aside ZOBACZ SOBIEGra jest mega ale zanim zrobię NG+ to najpier w Stellar Blade musze zrobić NG+TO SUPER, GRATULUJE ;] A CO DO GRY TO JA LECE JUŻ NG++ BO ODERWAĆ SIĘ NIE MOGĘ ;]To z korektami, tylko nie zmieniłem nazwy pliku i zaczęło działać xd.WRZUCIŁEŚ TO STARE SPOLSZCZENIE ?Dobra działa. Jak by ktoś miał problem z spolszczeniem w patchu 1.5 to nie trzeba zmieniać nazwy pliku paks na "Project_Plague-Windows_950726_9486780_P". Spolszczenie działa na domyślnej.Zrobiłem świeżą instalację i niestety też nie działa.ALBO SPRÓBUJ SPRAWDZIĆ SPÓJNOŚĆ PLIKÓW, BO MI POBRAŁO JAKIŚ JEDEN POTEM PO UPDATE JAK ROBIŁEM, MOŻE TEŻ CI COŚ BRAKUJENie działa :( Dobra spróbuję zainstalować grę od nowa. Może to coś pomoże.Mam tak samo na steam, lokalizacja : steamapps\common\Wuchang Fallen Feathers\Project_Plague\Content\PaksRobiłem tak jak zawsze ze zmianą tej nazwy, niestety u mnie i u ziomka nie działa. Mamy wersję steam.działa nadal , zmien nazwe spolszczenia na : Project_Plague-Windows_950726_9486780_P.pakCześć spolszczenie przestało działać z patchem 1.5. Czy ktoś ma pomysł jak to naprawić?
bynajmniej u mnie tak działa
wyśle ci link z tym plikiem co ja mam może zadziała :D , i screen jakie mam pliki w tym folderze , ten folder mod to bez znaczenia mam tam tylko mod na szybsze podnoszenie itemow o 50%
DAJ ZNAĆ CZY DZIAŁA ;]
https://www.mediafire.com/file/p7qahe5h ... P.rar/file
TO JUŻ NIE MAM POJĘCIA ;/
[PC] Wuchang Fallen Feathers
Re: Wuchang Fallen Feathers
Re: Wuchang Fallen Feathers
STELAR TEŻ SUPER, JAK BY COŚ TO NOWE IP NA KONIEC SIERPNIA A DOKŁADNIEJ 29 , Lost Soul Aside ZOBACZ SOBIE , ZAPOWIADA SIĘ CIEKAWIE + DO TEGO TEŻ POLSKIE NAPISY ;]Gra jest mega ale zanim zrobię NG+ to najpier w Stellar Blade musze zrobić NG+TO SUPER, GRATULUJE ;] A CO DO GRY TO JA LECE JUŻ NG++ BO ODERWAĆ SIĘ NIE MOGĘ ;]To z korektami, tylko nie zmieniłem nazwy pliku i zaczęło działać xd.WRZUCIŁEŚ TO STARE SPOLSZCZENIE ?Dobra działa. Jak by ktoś miał problem z spolszczeniem w patchu 1.5 to nie trzeba zmieniać nazwy pliku paks na "Project_Plague-Windows_950726_9486780_P". Spolszczenie działa na domyślnej.Zrobiłem świeżą instalację i niestety też nie działa.ALBO SPRÓBUJ SPRAWDZIĆ SPÓJNOŚĆ PLIKÓW, BO MI POBRAŁO JAKIŚ JEDEN POTEM PO UPDATE JAK ROBIŁEM, MOŻE TEŻ CI COŚ BRAKUJENie działa :( Dobra spróbuję zainstalować grę od nowa. Może to coś pomoże.Mam tak samo na steam, lokalizacja : steamapps\common\Wuchang Fallen Feathers\Project_Plague\Content\PaksRobiłem tak jak zawsze ze zmianą tej nazwy, niestety u mnie i u ziomka nie działa. Mamy wersję steam.działa nadal , zmien nazwe spolszczenia na : Project_Plague-Windows_950726_9486780_P.pakCześć spolszczenie przestało działać z patchem 1.5. Czy ktoś ma pomysł jak to naprawić?
bynajmniej u mnie tak działa
wyśle ci link z tym plikiem co ja mam może zadziała :D , i screen jakie mam pliki w tym folderze , ten folder mod to bez znaczenia mam tam tylko mod na szybsze podnoszenie itemow o 50%
DAJ ZNAĆ CZY DZIAŁA ;]
https://www.mediafire.com/file/p7qahe5h ... P.rar/file
TO JUŻ NIE MAM POJĘCIA ;/
- TigerTheGreat
Re: [PC] Wuchang Fallen Feathers
"In preparation" - ja rozumiem, że ten ficzer planują dopiero wprowadzić.
ahh widzisz ;] dzieki kolego, to zanim to będzie dostępne to chyba będe miał ng+++++ jak oni tak te patche wrpowadzają;d"In preparation" - ja rozumiem, że ten ficzer planują dopiero wprowadzić.
- TigerTheGreat
No nie wiem.
W ciągu niecałego miesiąca, gra została zaktualizowana pięć razy. Wypuszczają patche szybko i często.
W ciągu niecałego miesiąca, gra została zaktualizowana pięć razy. Wypuszczają patche szybko i często.
oby tak dalej ;] dzieki za info , miłego dniaNo nie wiem.
- TigerTheGreat
Natomiast osobną sprawą jest, że doszły nowe kwestie do przetłumaczenia w patchu 1.5 i dobrze by było, żeby spolszczenie doczekało się aktualizacji.
EDIT:
Parę postów wyżej kolega TigerTheGreat podał rozwiązanie mojego problemu i spolszczyło elegancko. Dziekuje
TigerTheGreat, zaimponowałeś mi:)
Moi drodzy, czy ktoś wie dlaczego to spolszczenie nie działa na Linuksie? Chodzi o Steam Decka. Spolszczam na Steam decku wszystko jak leci, sposobem najpierw na PC, później przenoszę folder do SD. Nigdy mnie nie zawiódł ten sposób, do teraz. Na PC elegancko się spolszczyło, na SD ni cholery. Próbowałem na wszelkie sposoby. Ktoś ma pomysł na rozwiązanie tego problemu?
Parę postów wyżej kolega TigerTheGreat podał rozwiązanie mojego problemu i spolszczyło elegancko. Dziekuje
TigerTheGreat, zaimponowałeś mi:)
Moi drodzy, czy ktoś wie dlaczego to spolszczenie nie działa na Linuksie? Chodzi o Steam Decka. Spolszczam na Steam decku wszystko jak leci, sposobem najpierw na PC, później przenoszę folder do SD. Nigdy mnie nie zawiódł ten sposób, do teraz. Na PC elegancko się spolszczyło, na SD ni cholery. Próbowałem na wszelkie sposoby. Ktoś ma pomysł na rozwiązanie tego problemu?
-
Lujkonczacy
Doszły kwestie gdyż gre masowo ocenzurowano i zmieniono fabułę na skutek jakiś nacjonalistycznych głąbów z Chin.Natomiast osobną sprawą jest, że doszły nowe kwestie do przetłumaczenia w patchu 1.5 i dobrze by było, żeby spolszczenie doczekało się aktualizacji.
🤬🤬🤬🤬🤬
- TigerTheGreat
Przecież to kompletny absurd. Na szczęście pecetowcy mają konsolę steama i komendę depot_download... To jest jakiś absurd.Doszły kwestie gdyż gre masowo ocenzurowano i zmieniono fabułę na skutek jakiś nacjonalistycznych głąbów z Chin.Natomiast osobną sprawą jest, że doszły nowe kwestie do przetłumaczenia w patchu 1.5 i dobrze by było, żeby spolszczenie doczekało się aktualizacji.
🤬🤬🤬🤬🤬
Wróć do „Tłumaczenia maszynowe”