Widzę że Ci się przelało, też tego doświadczam coraz częściej.;)Tak.Wiecie moze czy da jakos uruchomic to spolszczenie jak gram przez Geforce now ? pozdrawiam
Wchodzisz na x-kom.pl i kupujesz komputer w subskrybcji (raty).
Pozdrawiam
[PC] Wuchang Fallen Feathers
Re: [PC] Wuchang Fallen Feathers
- TigerTheGreat
Nie ma takiej możliwości. Grając przez GeForce NOW, grasz za pośrednictwem chmury, łącząc się z komputerami NVidii, które posiadają daną grę.Wiecie moze czy da jakos uruchomic to spolszczenie jak gram przez Geforce now ? pozdrawiam
W związku z tym nie ma możliwości instalacji modów, ponieważ na żadnym etapie nie masz dostępu do plików gry.
- TigerTheGreat
Re: Wuchang Fallen Feathers
Sugestia do moderacji: nie idzie połączyć obu tematów, skoro dotyczą tego samego projektu?
takie pytanie skąd wiecie na jaką nową nazwę zmienić plik z spolszczeniem po nowych aktualizacjach ? gdzieś to można sprawdzić ? dlaczego pytam ? a po to by po każdym update nie wchodzić na forum i szukać nowych wpisów ;]
- TigerTheGreat
Przede wszystkim, im wyższy numer tym lepiej, aby plik był traktowany jak najnowszy patch do gry.
rozumiem dziekiPrzede wszystkim, im wyższy numer tym lepiej, aby plik był traktowany jak najnowszy patch do gry.
jak coś to wyszedł path 1.5, i od razu jedno pytanie sprawdźcie czy działa wam :
1. * Optimized game code in preparation for allowing players to choose to respawn at either the Shrine or the BOSS Fight Entrance after death.]
bo ja po śmierci na bossie nie mam żadnego wyboru czy przed bossem czy w światyni / chram jak zwał tak zwał, chyba że ja czegoś nie rozumiem?
1. * Optimized game code in preparation for allowing players to choose to respawn at either the Shrine or the BOSS Fight Entrance after death.]
bo ja po śmierci na bossie nie mam żadnego wyboru czy przed bossem czy w światyni / chram jak zwał tak zwał, chyba że ja czegoś nie rozumiem?
Cześć spolszczenie przestało działać z patchem 1.5. Czy ktoś ma pomysł jak to naprawić?
działa nadal , zmien nazwe spolszczenia na : Project_Plague-Windows_950726_9486780_P.pakCześć spolszczenie przestało działać z patchem 1.5. Czy ktoś ma pomysł jak to naprawić?
bynajmniej u mnie tak działa
Robiłem tak jak zawsze ze zmianą tej nazwy, niestety u mnie i u ziomka nie działa. Mamy wersję steam.działa nadal , zmien nazwe spolszczenia na : Project_Plague-Windows_950726_9486780_P.pakCześć spolszczenie przestało działać z patchem 1.5. Czy ktoś ma pomysł jak to naprawić?
bynajmniej u mnie tak działa
Wróć do „Tłumaczenia maszynowe”