Hej,
czy ktoś z Was może tworzyłby maszynowkę wo longa lub ma w planach? Albo napisal jakiś tutorial jak to zrobić w przypadku tej produkcji?
Gierka jest już w kompletnej wersji więc jakiś tam zmian nie będzie trzeba robić z nowym patchem.
Wo long: fallen dynasty
Re: Wo long: fallen dynasty
Też chciałbym bardzo, żeby ktoś zrobił spolszczenie do tej gry. Problem tylko czy da się to zrobić.
Cóż.... Miejmy nadzieję że się doczekamy kiedyś językowej wersji Polskiej do tej gry?.🤔🤔🤔🤔🤔
Zarejestrowałem się na portal z powodu między innymi spolszczenia do tej gry.
Czy ktoś zamierza je stworzyć??
Używałem spolszczeń z tego forum do Wuchang: Fallen Feathers i The First Berserker Khazan.
Były naprawdę przyzwoite.
Używałem spolszczeń z tego forum do Wuchang: Fallen Feathers i The First Berserker Khazan.
-
damianospl
Tylko ze Wuchang i Berserker jest na silniku Unreal a We long na Katana Engine to zycze powodzenia w dostaniu sie do zaszyfrowanych plików. Tak samo gra Venus Vacation Prism: Dead or Alive Xtreme jest na silniku Katana Engine bo sprawdzałem.Zarejestrowałem się na portal z powodu między innymi spolszczenia do tej gry.
Wróć do „Tłumaczenia maszynowe”