[PC] Hollow Knight: Silksong
[PC] Hollow Knight: Silksong
Siemka. Ktoś zrobiłby spolszczenie maszynowe do gierki :D?? Dzisiaj wyszła gra i dobrze było by zagrać z polskimi napisami.
Re: [PC] Hollow Knight: Silksong
Widziałem niżej, że ktoś pytał o Wuchanga i się udało, więc pomyślałem, że też zapytam..
A może zamiast pytać o maszynówkę, zapytasz o normalne tłumaczenie? Bo takowe Grupa Karambola planuje zrobić i zapewniam, że nie zajmie to nam 6 lat. Też proszę adminów o usunięcie tego wątku. Na dniach sam zrobię wątek, w którym oficjalnie to ogłosimy.
It's a me!
Karambito!
Karambito!
Szanuje was karambito, ale niektórzy potrzebują spolszczenia na już, więc maszynówka będzie dobrym rozwiązaniem, ogólnie mogę wam pomóc z plikami
Jak ktoś potrzebuje aż tak pilnie, to i tydzień będzie za długo, bo mu się urlop skończy. Jak ktoś faktycznie potrzebuje na teraz, to może korzystać z google lens, które mu przetłumaczy mniej zrozumiałe kwestie. Maszynówka tylko zaszkodzi w sytuacji, gdy serio jest robione dobre tłumaczenie. A jak bardzo chcesz ludziom dogodzić, to zajmij się innymi grami, które dopiero wyszły i do których nikt nie robi tłumaczenia.
It's a me!
Karambito!
Karambito!
Co za farmazony! Ktoś grzecznie zapytał i pamiętam jak sam takie zapytanie zrobiłem przy ostatnim Wuchongu i na drugi dzień było maszynowe spolszczenie. Jeżeli faktycznie ktoś poświeci swój czas aby i tutaj nam pomóc to wielkie dziękuje!
Reszta niech spokojnie sobie czeka na karambito srito czy co tam chce...
@macromatic Ty kolego chyba wtedy działałeś w tym temacie.
Z wyzwiskami to prędzej bana tu dostaniesz niż spolszczenie.Co za farmazony! Ktoś grzecznie zapytał i pamiętam jak sam takie zapytanie zrobiłem przy ostatnim Wuchongu i na drugi dzień było maszynowe spolszczenie. Jeżeli faktycznie ktoś poświeci swój czas aby i tutaj nam pomóc to wielkie dziękuje!
Do pytań o to czy chcesz spsolszczenie jest temat ""Jaką grę chciałbyś spolszczyć?" w dziale "Tłumaczenia gier - rozmowy ogólne"
- GalaxyLIVAN
Z takim podejściem to popsujesz sobie tylko wrażenia z gry, uwierz mi AI tego nie przetłumaczy dobrze (wiem z doświadczenia, oglądałem parę filmów z napisami AI i było źle). Zagrajcie po angielsku a to czego nie zrozumiecie sobie przetłumaczcie przez deepl czy coś albo poczekajcie na dobre spolszczenie od grupy karambola. Skoro tyle czasu czekaliścię na grę, to te parę miesięcy i tak nie zrobi wam dużej różnicy, szybko zleciSzanuje was karambito, ale niektórzy potrzebują spolszczenia na już, więc maszynówka będzie dobrym rozwiązaniem, ogólnie mogę wam pomóc z plikami
Wróć do „Tłumaczenia gier - rozmowy ogólne”