Hollow Knight: Silksong

Projekty stworzone z użyciem AI i innych tłumaczy maszynowych.
JayBeeDoubleYou

Re: Hollow Knight: Silksong

Postautor: JayBeeDoubleYou » 5 wrz 2025, o 17:06

Ale możecie nie popierać, ale nie hejtować osób co grają na maszynówkach, i przypominam jest ogromny hype na tą grę, bo na silksonga ludzie bardziej czekali niż na samo gta 6 więc nie dziwne że ludzie szukają maszynówki, nie każdy potrafi angielski.
A z jakiej racji mamy nie hejtować osób które zabijają i tak mały "rynek" fanowskich lokalizacji? :D
Hype ma to do siebie że przemija, kto chce ograć ten i tak ogra - niezależnie czy gra jest po polsku czy po angielsku. A jak to mówią - jak kocha to poczeka ;)

Awatar użytkownika
Karambito
Grupa: Karambola

Postautor: Karambito » 5 wrz 2025, o 17:16

A możesz nie robić? Serio, dajcie ludzie szansę zwykłym tłumaczom. Zacząłem grać w Silksonga i AI sobie nie poradzi totalnie. Dziwna składnia, trudny język, dużo nazw własnych. Maszynówka będzie niewiele bardziej zrozumiała dla nieznających angielski niż wersja angielska.
It's a me!
Karambito!

konderxa

Postautor: konderxa » 5 wrz 2025, o 17:19

A możesz nie robić? Serio, dajcie ludzie szansę zwykłym tłumaczom. Zacząłem grać w Silksonga i AI sobie nie poradzi totalnie. Dziwna składnia, trudny język, dużo nazw własnych. Maszynówka będzie niewiele bardziej zrozumiała dla nieznających angielski niż wersja angielska.
maszynówka mi wyłącznie po to żeby pogrzebać w silniku i zobaczyć jak by to wyglądało przy tworzeniu pełnoprawnego tłumaczenia, bo pomijając bezpośrednio tłumaczenie to proces wyciągania i wsadzania plików będzie identyczny, a też nie widzę powodów żeby ktoś nie pograł z maszynówką jak sobie woli, w moim mniemaniu pełnowartościowe tłumaczenia są na tyle dobre że nie ucierpią przez maszynówkę

JayBeeDoubleYou

Postautor: JayBeeDoubleYou » 5 wrz 2025, o 17:22

Jestem za tym żeby zabić fanowskie spolszczenia skoro większość ludzi je robiących to zakompleksione niedojeby . To jest temat maszynowek więc wyperdalać stąd cioty
I właśnie przez takie osoby jak ty totalnie nie warto inwestować pieniędzy oraz czasu na profesjonalne tłumaczenia.

bax001
Kontakt:

Postautor: bax001 » 5 wrz 2025, o 17:24

Karambito, olej to. Wyjdzie maszynowka, to szkoda waszego czasu. Nie chca dobrego spolszczenia, to niech sie kuoa zadowola (po ich poziomie widac, ze i tak by nie zauwazyli roznicy)
discord.grupabaxa.org

Awatar użytkownika
Karambito

Postautor: Karambito » 5 wrz 2025, o 17:26

maszynówka mi wyłącznie po to żeby pogrzebać w silniku i zobaczyć jak by to wyglądało przy tworzeniu pełnoprawnego tłumaczenia, bo pomijając bezpośrednio tłumaczenie to proces wyciągania i wsadzania plików będzie identyczny, a też nie widzę powodów żeby ktoś nie pograł z maszynówką jak sobie woli, w moim mniemaniu pełnowartościowe tłumaczenia są na tyle dobre że nie ucierpią przez maszynówkę
To jak robisz tylko dla siebie, to tego nie publikuj, bo tylko zaszkodzisz w ten sposób pełnoprawnemu tłumaczeniu oraz zepsujesz ludziom wrażenia z gry, przez co nie zagrają potem z normalnym tłumaczeniem.
It's a me!
Karambito!

bolusen

Postautor: bolusen » 5 wrz 2025, o 17:26

Nie no napisałem jak chcecie zrobić spolszczenie to nie będę maszynówki robić i z plikami pewnie pomoge

Awatar użytkownika
Karambito

Postautor: Karambito » 5 wrz 2025, o 17:27

Zwłaszcza, że literalnie Grupa Karambola się za to bierze i długo czekać nie będzie trzeba na rezultaty.
It's a me!
Karambito!

Awatar użytkownika
Karambito

Postautor: Karambito » 5 wrz 2025, o 17:29

Nie no napisałem jak chcecie zrobić spolszczenie to nie będę maszynówki robić i z plikami pewnie pomoge
To pisałem do tej drugiej osoby, która chce maszynówkę zrobić.
It's a me!
Karambito!

konderxa

Postautor: konderxa » 5 wrz 2025, o 17:30

Zwłaszcza, że literalnie Grupa Karambola się za to bierze i długo czekać nie będzie trzeba na rezultaty.
oj nie wiem jak wy macie 3 bieżące tłumaczenia a gra ma 95k słów do przetłumaczenia

Wróć do „Tłumaczenia maszynowe”