Spolszczenie maszynowe zrobione z Gemini. Działa z najnowszą wersją 1.5.23. Nie mam pewności czy każda kwestia została przetłumaczona, więc gdyby ktoś coś znalazł to może mi podesłać wiadomość. Przed wrzuceniem lepiej zrobić kopię plików [resources.assets] i [sharedassets0.assets]. Pliki należy wrzucić do folderu [Cult Of The Lamb_Data]. Na ten moment zauważyłem, że lokacje mogą być przetłumaczone na różne sposoby.
Naprawiłem niepoprawnie wyświetlające się teksty i ikony. Aktualnie zdecydowana większość tekstów powinna być wyświetlana w języku polskim. Znalazłem dwóch npc-ów, którzy mają część tekstów nieprzetłumaczonych. Jednak te teksty nie występują w głównym pliku z tłumaczeniem i nie wiem gdzie ich szukać. W razie innych błędów proszę o wiadomość.
Cult of the Lamb
Cult of the Lamb
- Załączniki
-
- CotL spolszczenie 1.5.23.rar
- (7.9 MiB) Pobrany 31 razy
-
wojti007gti
Re: Cult of the Lamb
Dzięki wielki 😁
Nie jestem przekonany do maszynówek po przejściu jednej gierki, której polonizacja była....wątpliwa, ale nie ukrywam, iż trochę czasu czekałem na jakąś fanowską polonizację tej konkretnej gry.
Z ciekawości sobie to obczaję i podziękuję za chęci, ale mimo to mam pytanie:
Z opisu wynika, że maszynowo wygenerowana została podstawka pod spolszczenie i czy bierzesz na "warsztat" również dodatek?
Z ciekawości sobie to obczaję i podziękuję za chęci, ale mimo to mam pytanie:
Z opisu wynika, że maszynowo wygenerowana została podstawka pod spolszczenie i czy bierzesz na "warsztat" również dodatek?
Sam również czekałem na to aż jakaś grupa weźmie się za tą grę. Niestety nie mam aż tyle czasu, żeby stworzyć normalne tłumaczenie do tej gry. Przetłumaczyłem cały plik z kwestiami, więc dodatek też powinien być przetłumaczony.
To lepiej bubla maszynowego puscic niz poswiecic troche czasu, znalezc ze 2 osoby do tlumaczenia i zrobic to dobrze?
Moim zdaniem to nie ma tak, że dobrze albo że nie dobrze. Każdy robi to na co ma wolny czas, a ja go miałem na tłumaczenie maszynowe.
Spolszczenie działa wraz z dodatkiem??
Spolszczenie działa niezależnie czy posiadasz jakikolwiek dodatek czy nieSpolszczenie działa wraz z dodatkiem??
Moze żle pytanie zadałem ,czy spolszczenie spolszcza tez dodatek??Spolszczenie działa niezależnie czy posiadasz jakikolwiek dodatek czy nieSpolszczenie działa wraz z dodatkiem??
Spolszczenie obejmuje także dodatek.Moze żle pytanie zadałem ,czy spolszczenie spolszcza tez dodatek??Spolszczenie działa niezależnie czy posiadasz jakikolwiek dodatek czy nieSpolszczenie działa wraz z dodatkiem??
Wróć do „Tłumaczenia maszynowe”