Zawsze zabawne jak maszynowiec zwraca uwagę o takie pierdółki - komedia :DTo po co tu zaglądasz? Panie "coS", "siE", "pomyliLo" i "czytaC".
Nauczyliście się już czytać, czy nadal nie rozumiecie dlaczego maszynówki to guano? :D

Zawsze zabawne jak maszynowiec zwraca uwagę o takie pierdółki - komedia :DTo po co tu zaglądasz? Panie "coS", "siE", "pomyliLo" i "czytaC".
To się nazywa hipokryzja. Nazywasz takie błędy "pierdółkami", a czepiasz się maszynowego tłumaczenia, bo tak szanujesz swój język? To jak z tą nauką czytania? To ja już widzę, że szkoda czasu na rozmowę. Idź trollować ludzi na swoim poziomie amm "intelektualnym", a nie jak komuch narzucać innym jak mają korzystać z technologii. Po co szukasz tu dowartościowania? Nie interesuje cię dział maszynówek, to tutaj nie zaglądaj.Zawsze zabawne jak maszynowiec zwraca uwagę o takie pierdółki - komedia :DTo po co tu zaglądasz? Panie "coS", "siE", "pomyliLo" i "czytaC".
Nauczyliście się już czytać, czy nadal nie rozumiecie dlaczego maszynówki to guano? :D
W przeciwieństwie do ciebie, potrafię rozróżnić różne typy języka - język na forum to nie jest ten sam język co w grach czy "njusach".To się nazywa hipokryzja. Nazywasz takie błędy "pierdółkami", a czepiasz się maszynowego tłumaczenia, bo tak szanujesz swój język? To ja już widzę, że szkoda czasu na rozmowę. Idź trollować ludzi na swoim poziomie amm "intelektualnym", a nie jak komuch narzucać innym jak mają korzystać z technologii.Zawsze zabawne jak maszynowiec zwraca uwagę o takie pierdółki - komedia :DTo po co tu zaglądasz? Panie "coS", "siE", "pomyliLo" i "czytaC".
Szkoda czasu na dyskusję z takimi jak ty. Zgłosiłem twoje trollowskie spamy.W przeciwieństwie do ciebie, potrafię rozróżnić różne typy języka - język na forum to nie jest ten sam język co w grach czy "njusach".To się nazywa hipokryzja. Nazywasz takie błędy "pierdółkami", a czepiasz się maszynowego tłumaczenia, bo tak szanujesz swój język? To ja już widzę, że szkoda czasu na rozmowę. Idź trollować ludzi na swoim poziomie amm "intelektualnym", a nie jak komuch narzucać innym jak mają korzystać z technologii.Zawsze zabawne jak maszynowiec zwraca uwagę o takie pierdółki - komedia :DTo po co tu zaglądasz? Panie "coS", "siE", "pomyliLo" i "czytaC".
I co zabawne - potwierdziłeś to co mówię, wy nie umiecie czytać totalnie - w którym miejscu narzucam czy przedmówca narzuca komu cokolwiek? Weźcie się ogarnijcie z tym waszym syndromem oblężonej twierdzy bo to żałosne XD
I chłop mówi o "poziomie" lmao
Zeby popatrzeć na małpkiTo po co tu zaglądasz? Panie "coS", "siE", "pomyliLo" i "czytaC".Maszynowe i komfortowo? Chyba ci sie cos pomylilo, albo czytac nie potrafisz.
Wróć do „Tłumaczenia maszynowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości